Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Broodje kroket van Kramer in rust valt verkeerd bij Van Bronckhorst

Laatste update:

"Ik heb het net meegekregen in de kleedkamer. Ik heb het gehoord en we zullen daar morgen verder op ingaan met Michiel. Een broodje kroket is af en toe lekker..." De verslaggever haakte daarop in en zei: 'Maar niet tijdens een wedstrijd'. Van Bronckhorst: "Nee, dat lijkt me vanzelfsprekend." Ronald de Boer kon in de rust al zijn ogen niet geloven. "Het staat 2-1, misschien moet je wel de stormram zijn."

Meer: Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: ‘Rot toch op!’ | De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord

Kenneth Perez vindt dat Kramer sowieso laks bezig was, ongeacht hij wel of niet zou invallen. "Dit is echt gezag ondermijnend", oordeelde de Deense oud-voetballer. "Elke club is bezig met gezond eten, om beter te worden en daar hoort een broodje kroket niet bij." De Boer: "Je hebt ook een voorbeeldfunctie." Perez: "Hij heeft er schijt aan, hij doet wat hij wil."

"Hij heeft gewoon schijt aan de leiding van Feyenoord", zo oordeelde ook De Boer. "Je bent nummertje drie. Hij denkt: wat moet ik eigenlijk nog? Ik zit erbij, maar het interesseert me niet meer zo veel'." Dylan Vente nam donderdagavond de plek van Nicolai Jörgensen in en maakte de negentig minuten vol; Kramer kwam niet binnen de lijnen. Kramer maakte in zijn eerste seizoen nog veertien treffers in de Eredivisie. Na de komst van Jörgensen verloor hij zijn basisplaats.

-
Een domme actie van Michiel Kramer

Meer nieuws

VZ Kort: Bekerheld Igor Paixão terug op het trainingsveld bij Feyenoord
77
'FC Barcelona krijgt PSG-icoon aangeboden, maar twijfelt sterk'
20
'Presidentskandidaat bevestigt interesse van Ajax in spits Allen Obando'
8
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
6
Reservespeler gaat PSV mogelijk verlaten voor avontuur in Spanje of Engeland
7
Marijn Beuker legt met 1 opmerking enorme fout van Sven Mislintat bij Ajax bloot
52

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties