Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Bruggink gelooft woorden Onana niet: 'Dat beeld was veelzeggend'

Laatste update:

Onana erkende na afloop dat hij in mindere vorm steekt, maar is naar eigen zeggen nog steeds dezelfde keeper als voor zijn schorsing. "Je kunt niet altijd winnen. Je moet soms fouten maken. Daar word je sterker van. Ik heb een zwaar jaar achter de rug. Dit maakt me alleen maar sterker", gaf hij aan bij ESPN. Gefluit van een deel van de supporters van Ajax raakt Onana niet. "Om eerlijk te zijn boeit het me niet. Het boeit me totaal niet. Mensen mogen zeggen wat ze willen. Ik weet wie ik ben en ik weet wat ik voor deze club heb gedaan. Het belangrijkste is wat ik kan doen. Ze kunnen zingen, ze kunnen janken, ze kunnen doen wat ze willen, I don't give a shit."

"Ik geloof dat niet", reageert Bruggink zondagmorgen bij Goedemorgen Eredivisie op de woorden van Onana. "Als jij in deze situatie zit en je zegt dit ten opzichte van je publiek... Zij willen dat je betrokken bent bij de club. Die reactie zegt een soort afstandelijkheid, van: het doet me niks, ik zit hier nog en ze betalen mij. Ajax heeft hem enorm gesteund in die periode, dan verwacht je wel iets terug. Spelers accepteren dat ook niet. Na de wedstrijd zag je een beeld dat de spelers stonden te wachten tot Onana bij hun kwam om het publiek te bedanken. Hij speelt nog steeds hetzelfde, maar zijn gedrag is anders."

Het beeld na afloop waar Arnold Bruggink op doelt.

Onana weigerde na afloop aanstalten te maken om het publiek te bedanken. Terwijl de voltallige selectie stond te wachten, sjokte hij naar de harde kern. "Hoe lang ga je dit als club en als spelersgroep accepteren?", gaat Bruggink verder. "Daar heb je nu mee te maken. Dat beeld zegt mij heel veel. Dat een heel elftal staat te wachten en hij aan komt wandelen alsof hij daar ook nog naartoe moet. De spelers accepteren niet dat iemand zich daarbuiten gaat stellen. Iedereen wil kampioen worden. Als je dat krijgt ten opzichte van 60.000 man in een stadion, zorgt dat voor wrijving. Het is geen toeval dat het nu gaat zoals het gaat. Bij Remko Pasveer was het een totaal andere situatie."

Sjaak Polak, die eveneens aanschoof in het voetbalpraatprogramma, richt zich tot de Ajax-fans. "Je gaat toch niet als publiek je eigen spelers uitfluiten? Wat doe je dan in godsnaam in je eigen stadion? Blijf dan thuis. Die jongens doen het niet expres. Ze doen iedere dag hun best op de training, tijdens wedstrijden. Als ze het niet goed genoeg doen is het aan de coach om ze eraf te halen. Zo'n jongen wordt er toch niet beter van als ze hem uitfluiten? Aan de andere kant had hij wel iets meer moeite kunnen doen door zijn armen uit te steken. Je ziet hem sjokken naar het publiek. Doe dan ook een beetje moeite, man."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

-

Meer nieuws

Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
12
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
1
Racistisch gedrag richting Nico Williams smet op belangrijke zege Atlético
1
Chelsea vecht zich knap terug tegen Villa, maar vergeet zichzelf te belonen
7
Paris Saint-Germain poetst 1-3 achterstand weg en is officieus kampioen
12
Liverpool gebruikt Slot om af te stappen van traditionele Britse clubstructuur
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties