Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruggink uit twijfels: 'Hij kan in potentie de topscorer van Nederland zijn'

Laatste update:

"Ik zie er wel iets in, maar in de voorhoede van Liverpool zitten wel veel meer doelpunten", benadrukte Bruggink bij FOX Sports. "Dat is natuurlijk wel de ontwikkeling die PSV zou kunnen maken, maar ik denk dat Bergwijn en Bruma allebei geen topscorers zijn. De enige die dat in zich heeft, is Malen. Hij kan van nature uit doelpunten maken."

Meer: Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax

Hans Kraay jr. merkte op dat de goals van de vertrokken Luuk de Jong gecompenseerd moeten worden en wees op de magere statistieken van Bruma bij RB Leipzig. "Een mooie dribbelaar, maar geen echte doelpuntenmaker", alvorens hij het uitstekende moyenne van Lozano in het tenue van PSV op het gebied van goals en assists wees.

"Je hebt dus iemand in huis die in potentie de topscorer van Nederland kan zijn", haakte Bruggink in. "Wat ik zou doen als ik trainer van PSV zou zijn is een manier vinden om hem te laten renderen. PSV mist de directheid van Lozano in het elftal. Wat je ook van Lozano vindt, hij heeft dat wel. Hij wil doelpunten maken ten koste van alles."

"Ik zou als trainer van PSV mijn beste speler laten renderen", herhaalde Bruggink. "En dat-ie zich goed genoeg voelt om daar te gaan spelen. Ik hoor momenteel te veel mensen zeggen 'maar Lozano werkt niet hard genoeg' of 'hij doet het verdedigend niet goed'. Maar ik zou het omdraaien. Je hebt de topscorer in huis."

Bruggink vraagt zich toch af of er iets gebeurd is bij PSV. "Iets waar wij geen weet van hebben. "Anders is het toch heel onlogisch dat hij niet speelt bij PSV. Dan zou je toch Bruma eerder buiten het elftal laten." Hij wijst op de diepte die Lozano en Malen bij PSV creëeren. "Je ziet wat er gisteren gebeurde toen David Neres bij Ajax speelde. Die wil elke bal achter de verdediging. Lozano heeft dat ook en Bergwijn heeft dat te weinig. Bruma wil ook elke bal in de voeten."

-

Meer nieuws

Ajax wil doorpakken na verwachte komst Farioli: 'Hij kan bijtekenen'
1
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
8
FC Barcelona heeft belangrijke plek twee voor het grijpen na nederlaag Girona
2
Op hol geslagen Bentancur moet door ploeggenoot bij zinnen worden gebracht
8
Real Madrid voert show op in Bernabéu; Ancelotti staat voor keepersdilemma
22
ADO doet goede zaken in KKD-play-offs met verdiende zege op De Graafschap
8

Meer sportnieuws

Raad de transfer! ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties