Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruggink ziet interview van Klaassen: 'Dat horen de fans natuurlijk graag'

Laatste update:

"We moeten wel beter dan dit ja", concludeerde Klaassen bij ESPN. "We kregen wel wat mogelijkheden. Als je daarna 1-0 voor staat, mag je dat nooit meer weggeven. Ik denk dat de veldbezetting niet helemaal perfect was. De verkeerde spelers hielden het veld breed", doelt Klaassen op Kenneth Taylor en Florian Grillitsch. Volgens de Oranje-international had de nederlaag van PSV als doping moeten werken. "Maar dat was het achteraf niet. Het is leuk als je scoort, maar als je 1-1 speelt tegen Go Ahead thuis, dan schaam je je kapot eigenlijk."

Klaassen was zelf verantwoordelijk voor de openingstreffer, toen hij op slag van rust een voorzet van Dusan Tadic tegen de touwen werkte. Volgens Bruggink speelde Klaassen met zijn woorden in op het gevoel van de fans. "'Schaam je kapot' hoor je natuurlijk wel graag. Als fan zijnde", aldus Bruggink in De Eeretribune. "Je moet de volgende wedstrijd (aanstaande dinsdag tegen Napoli in de Champions League, red.) winnen om het goede gevoel terug te krijgen. Dit kan een keer gebeuren. Dat PSV verliest bij Cambuur, dat is wel iets om je kapot voor te schamen."

Kenneth Perez, eveneens aangeschoven in het praatprogramma, erkent zich ook weleens geschaamd te hebben. "Toen wij met Ajax werden uitgeschakeld door Kopenhagen in de Champions League", aldus de Deen. "Ook omdat dat in mijn eigen land was, denk ik. Maar dat was ook beschamend. En hier ook, om de zondag", lacht Perez. "Het probleem is dat je iets in jezelf moet oproepen, zeker als PSV net verloren heeft. Dan moet je het eerste half uur het verschil maken, dan is de wedstrijd klaar. Zo goed is Go Ahead nou ook niet. Maar ze laten het gebeuren."

Eredivisie
Ajax
1 - 1
Go Ahead Eagles

Meer nieuws

Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
20
SC Heerenveen slaat toe en plukt groot talent weg uit de Keuken Kampioen Divisie
2
Duitse media zijn eensgezind over spel van Matthijs de Ligt tegen Real Madrid
29
Bayer Leverkusen schrijft historie dankzij goal in minuut 97 en bereikt finale
45
Olympiacos verslaat Aston Villa opnieuw en wacht verhitte finale in Athene
13
Atalanta schrijft historie en bereikt op overtuigende wijze finale Europa League
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties