Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruma bevestigt nieuwe aanbieding: 'Die kans is zeer groot, ja'

Laatste update:

Bruma werd eerst gevraagd wat hij vindt van het vertrek van Karim Rekik bij PSV. Zijn collega en vriend in het hart van de verdediging speelde de voorbije twee jaar in de lichtstad, maar wilde hogerop en verruilde Manchester City daarom voor Olympique Marseille. "Een mooie stap voor hem, Olympique Marseille is een goede club. Het is een kans voor hem om zich op een hoger niveau te profileren", zegt Bruma met een felicitatie.

De verdediger erkent dat het vanaf nu wel anders zal zijn, achterin bij PSV. "We hebben natuurlijk twee jaar samengespeeld. Dan kun je alle automatismen verwerken. Wie er nu gaat spelen, moeten we afwachten. Maar dat zal weer aanpoten worden, maar daar hebben we deze maand de voorbereiding voor", aldus Bruma. Hij zegt dat hij benieuwd is wat PSV verder gaat doen deze maanden: hij weet dat de club bezig is met spelers als Maxime Lestienne en Gastón Pereiro en wacht af hoe de selectie er straks uit komt te zien.

"Of ik zelf blijf? Ik heb een nieuwe aanbieding op zak, dus als de voorwaarden et cetera geaccepteerd worden en we een akkoord bereiken is die kans zeer groot, ja", zegt de negenvoudig international van Oranje. Hij stond van 2008 tot 2013 onder contract bij Chelsea en liet zich in die jaren verhuren aan Leicester City en Hamburger SV. Vervolgens nam PSV de verdediger in één keer over en tekende Bruma voor vier jaar.

Zal Jeffrey Bruma bijtekenen, denk je?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties