Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruma en Cocu weggestuurd bij ruime overwinning PSV

Laatste update:

De supporters van PSV zullen gerekend hebben op een dikke overwinning, maar in de eerste momenten zag het daar toch niet naar uit. Excelsior legde prima voetbal op de mat en was in het eerste kwartier de betere partij. De ploeg uit Rotterdam kreeg enkele kleine kansjes uit hoekschoppen; veel gevaar leverde het echter niet op. PSV kwam vervolgens beter in het spel en nam het doel van Gino Coutinho meermaals onder vuur. De sluitpost stond openingstreffers van Florian Jozefzoon en Georginio Wijnaldum in de weg.

Niet veel later moest de keeper dan toch de 1-0 toestaan. Een voorzet van Adam Maher werd door niemand aangeraakt en Coutinho leek verrast te zijn door ploeggenoot Rick Kruys, die besloot de bal te laten gaan. Even daarvoor had Jozefzoon ook al gescoord, ware het niet dat zijn doelpunt (onterecht) werd afgekeurd wegens buitenspel. Op slag van rust kwam PSV op 2-0 en daarmee leek de wedstrijd wel gespeeld. Na goed werk van Jürgen Locadia rolde de bal al richting doel, waarna Luciano Narsingh het doelpunt met een intikker afpikte van zijn ploeggenoot.

Na de onderbreking haalde PSV de voet aanvankelijk niet van het gaspedaal. Bruma zag een kopbal gekeerd worden door Coutinho en Locadia maaide in kansrijke positie over de bal, maar diezelfde Locadia zou alsnog de derde maken. Daar kwam een flinke dosis geluk bij kijken. Na een fraaie aanval over rechts wist Coutinho een redding te plaatsen op de inzet van Jozefzoon, waarna de bal via het lichaam van Locadia over de lijn caramboleerde.

PSV speelde prima en het leek wachten op meer, tot een domme actie van Bruma de dadendrang van de Eindhovenaren stopte. Bruma controleerde een pass niet goed en liet vervolgens de doorgebroken Van Weert struikelen. Karim Rekik had mogelijk nog redding kunnen brengen, maar scheidsrechter Gözübüyük oordeelde anders en stuurde Bruma van het veld. Coach Cocu werd na herhaaldelijk commentaar op de leiding eveneens weggestuurd. Excelsior voerde de druk wat op, maar verder dan een afgekeurd doelpunt van Kruys (buitenspel) zouden de bezoekers niet komen.

-
Vond jij de rode kaart voor Jeffrey Bruma terecht?

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
7
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties