Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bruma is een centrale verdediger van internationale klasse'

Laatste update:

"Hij komt met het zelfvertrouwen van een behaald kampioenschap naar ons toe. Daarnaast kent hij de Bundesliga al van zijn periode bij Hamburger SV en neemt hij internationale ervaring met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat hij snel een belangrijke steunpilaar in onze selectie wordt", aldus Allofs, die bijval krijgt van trainer Dieter Hecking: "Hij is een centrale verdediger van internationale klasse. We denken dat Jeffrey zich bij ons verder kan ontwikkelen, want hij heeft zijn plafond nog niet bereikt."

De 24-jarige Bruma zegt dat hij van zijn tijd bij HSV wist dat hij nog eens in de Bundesliga wilde voetballen: "Dit is een van de beste competities van Europa. Ik heb in drie jaar PSV veel ervaring opgedaan en heb mij goed door kunnen ontwikkelen. Het is nu tijd voor de volgende stap. Dat VfL daarvoor de juiste stap is, daarvan hebben Allofs en Hecking mij reeds overtuigd." PSV ontvangt naar verluidt ongeveer 13,5 miljoen euro voor Bruma, al gaat een deel daarvan ook direct naar Chelsea.

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: AZ - FC Twente
0
PSV-fans vertonen 'onbegrijpelijk' gedrag: 'Ga feestvieren zeg. En snel'
5
Schouten plaatst na topseizoen PSV kanttekening: 'Of ik daar blij mee moet zijn'
1
Peter Bosz in tranen na kampioenschap PSV: 'Hij hoort hier bij te zijn'
17
Chelsea wil Lukaku als ruilmiddel gebruiken om komst nieuwe spits te realiseren
10
Interview Veerman wordt ruw verstoord door flinke bierdouche: 'Ik drink niet'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties