Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruma zelfkritisch: 'Daar moet ik dan maar beter mee omgaan'

Laatste update:

In de 28 wedstrijden die hij dit seizoen meedeed in de Eredivisie kreeg Bruma al 8 gele kaarten op zijn naam: onnodig veel. De wedstrijd tegen sc Heerenveen van vorig weekend moest hij laten schieten wegens een schorsing en zonder hem ging PSV met 3-0 ten onder in Friesland. Zondag is hij er wel weer bij, tegen zijn oude club Feyenoord. Bruma hoopt in dat duel een kaart te vermijden.

"In Engeland en Duitsland ben ik het anders gewend, maar dat mag geen excuus zijn om er hier een kaartenfestijn van te maken. Ze worden hier voor lichtere vergrijpen gegeven, maar daar moet ik dan maar beter mee omgaan. Ik kan er niet elk duel keihard invliegen en moet slimmer worden", zegt Bruma zaterdagochtend in De Telegraaf. Sander Duits, Pele van Anholt, Kelvin Leerdam, Tom Beugelsdijk en Guram Kashia hebben net als Bruma acht keer geel gezien dit gezien, het meeste van alle spelers.

-
Jeffrey Bruma behoort tot de betere verdedigers in de Eredivisie

Meer nieuws

Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
0
Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
5
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
5
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
15
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties