Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruno Martins Indi somt voordelen op van langer verblijf bij AZ

Laatste update:

De centrale verdediger wordt gehuurd van Stoke City, waar zijn contract afloopt in de zomer van 2022. "Dus het wordt nog wel een 'klusje' om hem over te nemen", laat Huiberts donderdag weten in een reactie aan het Noordhollands Dagblad. "Financieel moet het wel passen binnen de mogelijkheden van AZ." Martins Indi zelf kan nog niet met zekerheid zeggen waar hij volgend seizoen speelt, al benadrukt de huurling wel dat hij het goed naar zijn zin heeft in de selectie van trainer Pascal Jansen.

"Of het een optie is dat ik hier volgend jaar weer ben? AZ past bij me, de manier van spelen staat me aan. En spelen bij AZ biedt me de kans op een Europees podium en op het spelen om prijzen", verklaart Martins Indi in een onderhoud met bovengenoemde regionale krant. "Ik heb het enorm naar m'n zin en sta open voor een langer verblijf. Of dat er komt, is afhankelijk van meerdere partijen." Martins Indi verdient bij Stoke City een riant salaris, al is geld niet de voornaamste drijfveer van de mandekker. "Voor mijn sportieve doelen heb ik veel over."

Clasie ziet een langer verblijf bij AZ ook wel zitten, zo bleek onlangs uit een interview op de website van de club. "Op dit moment ben ik gewoon gelukkig hier en ben met de club in gesprek. Dus we gaan vanuit daaruit de komende weken zien wat mijn beslissing gaat worden." De woorden van de voormalig Feyenoord-middenvelder zijn voor Huiberts de motivatie om de deal met Clasie helemaal rond te maken. "Het gaat de goede kant op, ik heb er een positief gevoel over."

Zie jij Bruno Martins Indi volgend seizoen bij AZ spelen?

Meer nieuws

Erik ten Hag reageert met duidelijke woorden op beschuldiging van Wayne Rooney
0
Pepijn Lijnders gaat weer aan de slag als hoofdtrainer en tekent tot medio 2027
6
De EK-selectie van Duitsland: 17 namen bekend, welke 9 voegt Nagelsmann nog toe?
8
'Bergwijn staat open voor transfer; vertrek van nog 2 spelers bij Ajax verwacht'
43
Stunttrainer met twee opeenvolgende promoties kandidaat om Ten Hag op te volgen
9
Felix Kroos maakt volgende EK-ganger Duitsland bekend; Toni grapt over nieuws
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties