Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruns hakt knoop door: 'Denk dat ik daar beter kan worden'

Laatste update:

Bruns had eerder op de dag tegenover het Algemeen Dablad zijn keuze al toegelicht. "Vitesse speelt altijd tussen plek 4 en 7. Er staat een goed team, dat volgend jaar zo goed als overeind blijft en ik maak redelijke kansen op speelminuten. Ik denk ook dat ik er een betere speler kan worden", zei de rechtspoot, die ook lang in de belangstelling van FC Utrecht stond.

Bruns debuteerde in april 2011 in het betaald voetbal namens Heracles en speelde uiteindelijk 193 wedstrijden voor de Almeloërs, inclusief twee Europese duels. "Ik ben bij Heracles een complete speler geworden, ik heb alles meegemaakt, daar ben ik trots op", aldus Bruns.

OFFICIEEL! Thomas Bruns gaat Heracles Almelo transfervrij verlaten voor Vitesse. De middenvelder tekent maandag een contract in Arnhem en sluit in de aanloop naar het volgende seizoen aan bij zijn nieuwe club. #heracles #vitesse #bruns #eredivisie

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone) op

Een goede keuze van Thomas Bruns?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
0
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
3
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
10
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
3
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
18

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties