Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Brutale' Neuer krijgt ervan langs in Duitse media na eisen 'XXL-contract'

Laatste update:

De huidige verbintenis van Neuer loopt medio 2021 af. Beide partijen willen graag met elkaar door, alleen is er onenigheid over de duur van het contract. BILD maakte al melding van een eventueel vertrek van de Duits international en een mogelijke overstap naar Chelsea. Matthäus is van mening dat club en speler het zover niet moeten laten komen. Hij vindt dat Neuer akkoord moet gaan met het aanbod van Bayern: "Vooral in deze tijden moet hij bedenken dat dankbaarheid en waardering geen eenrichtingsverkeer zouden moeten zijn", stelt de oud-international in zijn column voor Sky Deutschland.

"Het zou brutaal zijn om hardnekking vast te houden aan een contract dat hij op zijn leeftijd nergens anders aangeboden zou krijgen", aldus Matthäus. De oud-speler van onder meer Bayern München en Internazionale herinnert Neuer eraan dat de club altijd achter hem heeft gestaan, ook in moeilijke tijden. Hij wijst naar de discussie van vorig jaar over wie de eerste doelman van de nationale ploeg moest zijn. Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen en Neuer stonden lijnrecht tegenover elkaar. Onder meer Bayern-voorzitter Uli Hoeness steunde Neuer toen publiekelijk. "Ik kan me niet herinneren dat Bayern een speler meer waardering heeft gegeven dan Manuel Neuer."

Daarom vindt Matthäus dat Neuer, die hij 'de beste keeper ter wereld' noemt, zich bescheidener op moet stellen. "Als Bayern een contract aanbiedt tot 2023 en de speler wil verlengen tot 2025, dan moet je elkaar halverwege ontmoeten en kom je uit op 2024." Bayern heeft zich voor volgend seizoen al versterkt met 23-jarige Alexander Nübel, die op de lange termijn Neuer moet gaan opvolgen onder de lat in Beieren.

Snap jij het standpunt van Bayern München om niet langer dan drie jaar te verlengen?

Meer nieuws

Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
0
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
6
PSV volgt speler op de voet en gaat mogelijk zakendoen met Bayern München
1
Eén Nederlander speelde belangrijke rol in overstap Arne Slot naar Liverpool
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
14
Gullit en Davids loven één Oranje-international: 'Geweldig, hij is heel goed!'
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties