Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bruut gevecht in catacomben: Boca Juniors-spelers vallen tegenstanders aan

Laatste update:

De wedstrijd tussen Boca en Atlético Mineiro eindigde dinsdag in 0-0, nadat de VAR een ogenschijnlijk geldig doelpunt van de Argentijnen had afgekeurd vanwege buitenspel. In de penaltyserie was Atlético vervolgens met 3-1 te sterk. In de catacomben ging het daarna helemaal mis, toen spelers van Boca slaags raakten met die van de Braziliaanse club. Op beelden is te zien hoe de hekken in de catacomben door Boca-spelers werden ingezet als wapen.

De Boca-spelers wilden naar de kleedkamer van de thuisclub, waar ook de arbitrage naartoe was gevlucht. De aanwezige politie wist dat de voorkomen met de inzet van traangas. De woedende spelers van de Argentijnse topclub vernielden vervolgens hun eigen kleedkamer. Andere beelden tonen hoe Marcos Rojo, voormalig verdediger van Manchester United, en Carlos Izquierdoz inslaan op veiligheidsmedewerkers van Atlético. Op andere beelden is te zien dat Rojo een brandblusser als wapen gebruikt.

Volgens Argentijnse media heeft de politie meerdere arrestaties verricht. Vijf spelers van Boca Juniors, onder wie Rojo, en drie stafleden werden aangehouden en gaven op het politiebureau een verklaring af. De politie hield de spelersbus van de Argentijnse club lange tijd tegen, omdat men de zaak eerst verder wilde uitzoeken. De Argentijnse ambassadeur in Mineirão probeerde te bemiddelen en de gearresteerde spelers na het betalen van een boete vrij te krijgen.

-

Meer nieuws

Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
3
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
2
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
16
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
8
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties