Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Büttner: 'Een chic zwembad, een fitnessruimte en een golfbaan: voortreffelijk'

Laatste update:

De Doetinchemmer gaat verder bij Dynamo Moskou, dat dinsdag al foto's vrijgaf van hem op de clubwebsite. Manchester United moet de transfer nog wel definitief bevestigen, maar er lijken geen onoverkomelijke obstakels meer te zijn. Büttner zegt via de Russische kanalen ontzettend uit te zien naar zijn tijd in Moskou. "Ik wil graag in de Champions League spelen en prijzen pakken", zegt hij hoopvol.

"Ik wist al dat Dynamo een erg sterk team heeft en ik ben er zeker van dat we zullen gaan strijden om de landstitel. Ik heb met Balázs Dzsudzsák en Douglas in de Nederlandse competitie gespeeld, dus die ken ik al een beetje. Samen moeten we sterk worden met dit elftal. Ik ben nu pas voor het eerst in Moskou en heb wel wat familie nodig om mij heen. Gisteren is mijn moeder al aangekomen", vertelt Büttner.

"We hebben een ritje door Moskou gemaakt, gedineerd in een restaurant: een geweldige ervaring. Ik vind de faciliteiten hier bij Dynamo ook voortreffelijk. Er is een chic zwembad, een fitnessruimte en een geweldige golfbaan: ik ben blij dat ik deze keuze heb gemaakt", aldus de back. Dynamo vermeldt dat het Büttner kan inzetten op de linkerflank achterin en op het middenveld. Het roemt ook de aanvallende kwaliteiten van de nieuwe nummer 3.


Speelt Alexander Büttner binnen een paar seizoenen weer in West-Europa?

Meer nieuws

'Potter houdt vast aan speerpunten, waardoor deal met Ajax mogelijk klapt'
18
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
5
Messi steelt de show en breekt twee records tijdens zesklapper Inter Miami
12
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
10

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties