Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Büttner hoopt op belletje Van Gaal: 'Meedoen aan het WK blijft een droom'

Laatste update:

De bondscoach van het Nederlands elftal is nog op zoek naar een linksback en Büttner denkt dat hij het niveau aankan. "Ik speelde een goede wedstrijd en ik hoop dat ik een keer een kans verdien als ik zo doorga", zei de linksback van United voor de camera van de NOS. "Dan zal ik Louis van Gaal niet teleurstellen. Meedoen aan het WK blijft een droom."

Büttner hield het tot een kwartier voor tijd vol: toen moest hij zich laten vervangen wegens hamstringklachten. De vleugelverdediger had daar afgelopen weekend ook al last van. Büttner speelde verdedigend goed, maar was wel wat slordig in de passing. United hield Bayern op 1-1 en mag blijven dromen van de halve finale van de Champions League.

-
Alexander Büttner moet mee naar het WK

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
4
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
4
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
133

Meer sportnieuws

Weet jij de laatste? ????
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties