Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Büttner: ''Je moet niet fucken met Russen', zei Van Leeuwen me'

Laatste update:

Volgens Büttner probeerde Vitesse hem echter onder te brengen bij Queens Park Rangers, omdat daar een 'lijntje ligt met tussenpersonen die tien procent provisie zouden krijgen'."Met Fulham kon pas worden onderhandeld bij een bedrag van zes miljoen euro, terwijl QPR ongeveer de helft moest overmaken voor het nog één jaar doorlopende contract van de speler. Bij QPR had Büttner echter zelf geen 'goed gevoel'", noteerde Omroep Gelderland uit de mond van de advocaat van Büttner.

Een transfer naar Southampton leek de hele zaak op te lossen, maar de transfer ging niet door, omdat de vader van Büttner zes ton provisie eiste, op een transfersom van 4,2 miljoen euro. Dat vond Vitesse te gortig en de back werd naar de beloften verbannen. Büttner: "Ik kreeg te horen dat er geen plaats meer was voor mij in het eerste. Ted van Leeuwen (technisch directeur, red.) zei verder dat voor Russen geld niet belangrijk is. 'Je moet niet fucken met Russen', vertelde hij mij. Ik had ineens geen kleren meer, kreeg rugnummer vijftig. Alles was weg." Van Leeuwen ontkende die lezing niet, maar zei wel: "Het kan zijn dat Alex straks weer wordt opgenomen in de selectie. Tijd, plaats en omstandigheid bepalen alles", aldus de technisch directeur.

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
5
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
29
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
13
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
4
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties