Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Büttner verlaat United en tekent miljoenencontract in Moskou

Laatste update:

De vleugelverdediger tekent later deze woensdag een driejarig miljoenencontract bij Dynamo Moskou. Deze club is eigendom van Boris Rottenberg, een oliebaron die veel geld investeert in zijn nieuwe selectie. Dynamo eindigde in het afgelopen seizoen als vierde in de Premier Liga. "Maar ik ben ervan overtuigd dat de club nu inzet op het landskampioenschap en dus op Champions League-voetbal", laat Büttner weten aan De Telegraaf.

De 25-jarige Büttner speelde twee seizoenen voor United, dat de vleugelverdediger in de zomer van 2012 overnam van Vitesse. De linksback kwam tot dertien wedstrijden in de Premier League en deed in de Champions League nog mee tegen bijvoorbeeld Bayern München. In dit duel stopte hij Arjen Robben nog af, maar Büttner kwam niet in beeld voor de Nederlandse WK-selectie. Van Gaal nodigde hem niet eens uit voor de trainingsstage in Hoenderloo.

Dat zegt volgens Büttner voldoende: de opvolger van David Moyes bij United gelooft niet in hem. "De bondscoach heeft mij bij Oranje nooit de kans gegeven, terwijl ik bij United liefst veertien keer tot 'Man Of The Match' ben uitgeroepen", zegt de linksback, die bij Dynamo ploeggenoot wordt van Douglas en Balázs Dzsudzsák. "Van Gaal ziet het kennelijk niet in mij zitten, dus wat dat betreft ga ik precies op het juiste moment weg."

Alexander Büttner kwam tekort voor Manchester United

Meer nieuws

Bondscoach Ronald Koeman verklaart waarom Joshua Zirkzee niet bij Oranje zit
9
'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
32
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
6
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
18
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties