Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon en Chiellini maken rentree; Balotelli toch weer gepasseerd

Laatste update:

Het nieuws komt niet als een grote verrassing. Di Biagio vertelde vorige maand dat hij gesprekken voerde met routiniers die hun afscheid hadden aangekondigd. Daniele De Rossi en Andrea Barzagli bleven bij hun besluit, maar Buffon en Chiellini hadden toch oren naar een terugkeer. "Ik heb Buffon voorgesteld om terug te keren voor één, twee of drie wedstrijden. Gigi is er volgende maand waarschijnlijk bij", zei de tijdelijke keuzeheer. "Zonder in detail te treden: Barzagli en De Rossi zullen er niet bij zijn, Chiellini wel."

In de selectie is ook plek voor Federico Chiesa, die voor het eerst wordt overgeheveld van Italië Onder-21. Ook Patrick Cutrone krijgt zijn eerste kans bij het vlaggenschip van i Azzurri. De aanvaller van AC Milan krijgt de voorkeur boven Mario Balotelli. De afgelopen maanden deden geruchten de ronde over een rentree van Balotelli, die sinds het WK van 2014 geen interlands meer speelde. De spits van OGC Nice zal echter nog even moeten wachten. Alessio Romagnoli van Milan is niet volledig fit en ontbreekt in de selectie. Het zijn voor Italië de eerste interlands sinds het overlijden van international Davide Astori.

De volledige selectie:

Doel: Gianluigi Buffon (Juventus), Gianluigi Donnarumma (AC Milan), Mattia Perin (Genoa)

Verdediging: Alessandro (AS Roma), Davide Zappacosta (Chelsea), Leonardo Spinazzola (Atalanta), Matteo Darmian (Manchester United), Leonardo Bonucci (AC Milan), Mattia De Sciglio, Giorgio Chiellini, Daniele Rugani (allen Juventus), Gian Marco Ferrari (Sampdoria)

Middenveld: Lorenzo Pellegrini (AS Roma), Jorginho (Napoli), Marco Verratti (Paris Saint-Germain), Bryan Cristante (Atalanta), Giacomo Bonaventura (AC Milan), Roberto Gagliardini (Internazionale), Marco Parolo (Lazio)

Aanval: Federico Chiesa (Fiorentina), Simone Verdi (Bologna), Antonio Candreva (Internazionale), Andrea Belotti (Torino), Ciro Immobile (Lazio), Lorenzo Insigne (Napoli), Patrick Cutrone (AC Milan)

-
Zie je Italië minstens een keer winnen in de komende twee oefenduels?

Meer nieuws

Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
10
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
16
VZ Kort: FC Utrecht legt na Toornstra ook andere sterkhouder langer vast
77
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
16
Samir Nasri onthult opvallende uitspraak Marco Reus: 'Hij wil naar de MLS'
3
Lucas Moura kijkt terug op CL-uitschakeling Ajax: 'Hadden een geweldig team'
43

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties