Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon en Ronaldo zorgen voor klassenverschil tussen Inter en Juventus

Laatste update:

Na nog geen negen minuten spelen lag de bal al achter Gianluigi Buffon. Inter, waar Romelu Lukaku en Achraf Hakimi door een schorsing afwezig waren, brak goed uit na een lange bal van Arturo Vidal en de defensie van Juventus zag er daarna niet piekfijn uit. Nicolò Barella kon ongehinderd vanaf rechts voorzetten, waarna Lautaro Martinez in het strafschopgebied attenter was dan Matthijs de Ligt en hij de bal onder Buffon kon werken: 0-1.

Een kwartier later poetste Juventus de achterstand weg, al moest de VAR er wel aan te pas komen. De voorzet van Federico Bernardeschi vanaf links was volledig verkeerd, maar Juan Cuadrado claimde een penalty na een duel met Ashley Young. Het minimale contact, overigens van beide kanten, resulteerde uiteindelijk toch in een strafschop. Doelman Samir Handanovic was kansloos op de harde trap van Ronaldo in het dak van het doel: 1-1.

Cristiano Ronaldo kantelt de bekertopper tegen Internazionale met 2 goals in 9 minuten! ????

Geplaatst door voetbalzone op Dinsdag 2 februari 2021

Juventus, waar Paulo Dybala en Aaron Ramsey door blessureleed ontbraken, kreeg de 1-2 tien minuten voor rust op een presenteerblaadje aangeboden. Na een terugspeelbal van Stefan de Vrij was er nog niets aan de hand, maar Alessandro Bastoni en de uitgekomen Handanovic communiceerden vervolgens niet met elkaar. De toegesnelde Ronaldo ontfutselde de verdediger de bal en schoof het leer via de rechterpaal in het lege doel.

Ook de tweede helft was vrij rommelig door de nodige overtredingen, maar Inter voerde de boventoon. Buffon verwerkte een afstandsschot van Young en zag hoe Merih Demiral na nog geen uur spelen een bal van Alexis Sánchez in de doelmond keerde toen hij zelf al door de Chileen was gepasseerd. Inter bleef druk zetten, zag hoe De Ligt een gevaarlijk schot van Sánchez blokkeerde en na 69 minuten was het de 43-jarige Buffon die la Vecchia Signora op de been hield.

Na goed voorbereidend werk van Sánchez schitterde Buffon door een schot van Matteo Darmian te keren. Ook in het restant van de wedstrijd slaagde Inter er niet in om een nederlaag te voorkomen. Pogingen van Barella en Martínez gingen naast het doel van Buffon, die ook goed reageerde op een schot van Christian Eriksen. Het weerzien tussen Inter en Juventus vindt over exact een week plaats in Turijn.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties