Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon etaleert klasse voor Juventus; Nasri opnieuw goudhaantje

Laatste update:

Olympique Lyon - Juventus 0-1
Mouctor Diakhaby verscheen aan de aftrap in het Parc Olympique Lyonnais en werd daarmee de jongste centrale verdediger van Olympique Lyon ooit die in de basis stond in een Champions League-wedstrijd. Hij hielp zijn ploeg lange tijd aan 'de nul', maar aan de andere kant wist Lyon niet te scoren. Alexandre Lacazette kreeg voor rust de beste kans, maar zijn strafschop werd gekeerd door Gianluigi Buffon. De aanvaller, die na een overtreding van Leonardo Bonucci op Diakhaby mocht aanleggen, miste eerder ook al tegen AA Gent vanaf elf meter in het miljoenenbal. Juventus werd voor rust twee keer gevaarlijk via Gonzalo Higuaín en namens les Gones zorgde Diakhaby nog voor dreiging, maar de jongeling kopte naast.

In de tweede helft liep Lyon zich opnieuw stuk op Buffon, want de goalie tikte een inzet van Corentin Tolisso over de dwarsligger en had even later een katachtige reflex in huis op een van richting veranderd schot van Lacazette. Juventus speelde na rust ruim 35 minuten met tien man doordat Mario Lemina na een overtreding op Nabil Fekir zijn tweede gele kaart pakte, maar men slaagde er toch nog in om te winnen. Zes minuten nadat Buffon een knappe redding had verricht op een inzet van dichtbij van Tolisso, hamerde de ingevallen Juan Cuadrado vanuit een moeilijke hoek raak. Het door Bruno Génésio getrainde Lyon ging in de slotfase met man en macht op jacht naar de gelijkmaker, maar die zou niet meer vallen.

Dinamo Zagreb - Sevilla 0-1
Dinamo ging voor de 21 keer in zijn laatste 24 Champions League-wedstrijden onderuit en heeft in die periode nu 63 doelpunten om de oren gekregen. Het team van trainer Ivaylo Peteve speelde met vijf verdedigers, maar incasseerde na 37 minuten de 0-1. Samir Nasri tikte de bal na een voorzet van Mariano bij de eerste paal binnen en maakte zijn derde doelpunt voor Sevilla, één meer dan voor Manchester City vorig seizoen. Onder anderen Luciano Vietto kreeg na rust een kans om de marge voor de Andalusiërs te vergroten, maar hij slaagde er niet in om Dominik Livakovic het nakijken te geven. Zodoende bleef het bij 0-1.

Juventus slaat na alle reddingen van Gianluigi Buffon zelf toe! Wat een poeier van Juan Cuadrado! ????

Geplaatst door voetbalzone op dinsdag 18 oktober 2016

-
Een terechte zege voor Juventus?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
2
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties