Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon hoopt vandaag op Wembley Van der Sar te evenaren

Laatste update:

O 83 procent van alle ploegen die in de heenwedstrijd in de knock-outfase van de Champions League met 2-2 heeft gelijkgespeeld, kwalificeerde zich voor de volgende ronde (10 van de 12).

O Tottenham Hotspur was in de heenwedstrijd de eerste ploeg die terug wist te komen van een achterstand van twee doelpunten in de Allianz Stadium sinds Juventus zich in 2011 vestigde in het stadion.

O Tottenham is samen met Barcelona en Liverpool een van de drie clubs die nog altijd ongeslagen zijn dit Champions League-seizoen.

O Tottenham heeft de laatste vier thuiswedstrijden in de Champions League op Wembley gewonnen. Het is de langste succesvolle serie van de club in deze competitie.

O Op Wembley heeft Tottenham slechts een keer 'de nul' weten te houden in de zes Champions League-wedstrijden.

O Juventus heeft slechts een van de laatste zeven uitwedstrijden in de knock-outfase van de Champions League verloren. In de laatste drie uitduels stapten de Italianen zonder tegendoelpunt van het veld.

O 78 procent van alle doelpunten van Juventus dit Champions League-seizoen, werden gemaakt in de eerste óf laatste vijftien minuten van de wedstrijd.

O Juventus heeft de afgelopen drie seizoenen twee keer de Champions League-finale bereikt, terwijl Tottenham alleen een keer de kwartfinales wist te halen (seizoen 2010/11).

O Harry Kane is dit Champions League-seizoen direct betrokken bij 53 procent van alle doelpunten van Tottenham. Hij scoorde zeven keer en gaf twee assists. De spits maakte tevens negen doelpunten in zijn eerste negen Champions League-wedstrijden, waardoor hij de speler is die het snelste op negen treffers kwam in het toernooi.

O Dele Alli was bij de laatste zeven doelpunten van Tottenham in de Champions League vier keer de aangever. Hij kreeg ook de vrije trap toegekend waaruit Christian Eriksen de gelijkmaker scoorde in de heenwedstrijd tegen Juventus.

O Gonzalo Higuaín was vier keer trefzeker in zijn laatste vier wedstrijden in de knock-outfase van de Champions League. Hiermee verdubbelde hij het aantal gemaakte doelpunten in zijn 24 voorgaande wedstrijden.

O Gianluigi Buffon is een clean sheet verwijderd van zijn vijftigste in de Champions League. Slechts twee keepers hebben er op dit moment meer: Edwin van der Sar (50) en Iker Casillas (56).

-
Wie bereikt de kwartfinale van de Champions League?

Meer nieuws

Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
0
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
1
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
5
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
14
Noa Lang wil show stelen bij feest PSV en neemt voorschot op volgende landstitel
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties