Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon: 'Ik zal nooit mijn idealen en dromen laten varen voor geld'

Laatste update:

"Er is altijd wat jaloezie, dat is menselijk. Ik zal nooit mijn idealen en dromen laten varen voor geld. Als ik dat van plan was, had ik dat lang geleden al gedaan. Geld is belangrijk, want daardoor kan je beter leven. Ik ben alleen niet omkoopbaar. Ze dachten dat ik een gek was, een standbeeld. Mijn enthousiasme houdt me jong en als ik wil doorgaan, kan ik me niet als een opa gedragen. Soms ben ik stommer dan iemand van twintig en dan realiseren mensen zich niet dat ik al oud ben", vertelt Buffon.

"Ik ben heel trots dat ik hier kan spelen, want het is een compliment dat ik van zo'n club een aanbieding heb ontvangen. Ik heb altijd alles gegeven en ik zie dit als beloning", gaat de sluitpost verder. Het is geen geheim dat hij ooit nog een keer de Champions League wil winnen. "Pas na mijn carrière kan ik je vertellen of het me gelukt is om de Champions League te winnen. Ik ben hier niet alleen gekomen om de Champions League te winnen. Het is de bedoeling dat ik hier iets toevoeg en de club vooruit kan helpen."

Buffon speelt voor het eerst buiten Italië en kijkt nu van een afstand naar zijn vaderland. "Ik heb een zwakke plek voor al onze fouten, we zijn schitterende mensen. Italianen zijn alleen ook inconsistent en impulsief. Als er een boot zinkt bij Lampedusa, willen we allemaal weeskinderen adopteren. Maar als de boot niet zinkt, klagen we over het feit dat er driehonderd immigranten ons land binnenkomen. Of ik de politiek in wil? Zeg nooit nooit. Je moet er in ieder geval onbaatzuchtig voor zijn en dat ben ik."

Denk jij dat Paris Saint-Germain de Champions League wint?

Meer nieuws

Live meepraten in de Eredivisie: FC Utrecht - Vitesse
1
Live meepraten in de Eredivisie: FC Volendam - Ajax
1
Man United gaat komende zomer voor man met afkoopclausule van 70 miljoen euro
5
Jordan Henderson en Steven Berghuis keren terug in wedstrijdselectie Ajax
2
Ricky van Wolfswinkel hakt definitief knoop door over toekomst bij FC Twente
10
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties