Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Araújo reageert veelzeggend op uitspraken Gündogan na uitschakeling Barcelona

Laatste update:

Er leek woensdagavond geen vuiltje aan de lucht voor FC Barcelona. Na een flitsende actie van supertalent Lamine Yamal en het wat gelukkige afronden van Raphinha hadden de Spanjaarden uitstekende papieren in handen om door te stoten naar de halve finales van het miljardenbal.

Het werd echter een gitzwarte avond voor de ploeg van Xavi, waarin Araújo een negatieve hoofdrol vertolkte. De Uruguayaanse verdediger haalde een doorgebroken Bradley Barcola neer en scheidsrechter István Kovács bestrafte de stopper met de rode kaart.

Waar Xavi na afloop vooral op de scheidsrechter foeterde, wierp Gündogan een kritische blik op zijn eigen ploeg. "We bevonden ons in zo'n goede uitgangspositie na de openingstreffer", zei de Duitse middenvelder na afloop.

"We hadden het in eigen handen. We hebben het gewoon op de simpelst mogelijke manier weggegeven en dat is het meest teleurstellende." Gündogan had desgevraagd ook enkele woorden over voor de rode kaart van zijn ploeggenoot.

"Ik heb de herhaling niet gezien, maar als hij een overtreding maakte dan was het een rode kaart. In dit soort cruciale momenten moet je zeker weten dat je de bal kan spelen en anders moet je wegblijven."

De middenvelder had daarom liever gezien dat Araújo een andere keuze had gemaakt, opdat hij op het veld had mogen blijven staan. "Ik had natuurlijk liever gehad dat we daar een tegentreffer incasseerden of dat we de spits een 1-op-1 (met Marc-André Ter Stegen, red.) hadden gegeven."

"Maar bied hem (Barcola, red.) de kans, of laat de keeper ons redden. Want zó vroeg in de wedstrijd met tien man te komen staan, dat heeft ons vermoord", doelt Gündogan op de uitschakeling van zijn ploeg.

Reactie Araújo


De dag na de bittere uitschakeling wordt Araújo bij een boekpresentatie geconfronteerd met de uitspraken van zijn ploeggenoot. Hij lijkt niet met blijdschap te hebben kennisgenomen van Gündogans woorden.

"Ik hou liever voor mezelf wat ik van zijn opmerkingen vind", reageerde de mandekker. "Ik heb mijn eigen normen en waarden waarvan ik vind dat je ze moet respecteren". Gevraagd of hij vond dat Gündogan die normen en waarden niet respecteerde, beet de verdediger op zijn lip.

"Volgens mij heb ik al geantwoord op die vraag", antwoordde Araújo, die ook nog kort inging op zijn nabije toekomst. "Gepraat wordt er altijd', reageerde hij op de geruchten dat Bayern München voor hem in de markt is. "Ik ben heel gelukkig in Barcelona. Mijn zaakwaarnemers hebben de gesprekken over een contractverlenging opgestart."

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
2
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
1
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
61
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties