Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buffon kan doorgaan tot na 42e verjaardag: 'Ik heb een aanbieding gehad'

Laatste update:

Buffon tekende vorig jaar een eenjarig contract in de Franse hoofdstad, inclusief een optie om nog een seizoen langer door te gaan. Voor het zover is zullen beide partijen wel in moeten stemmen met een verlenging en PSG heeft nu de eerste zet gedaan: "De club heeft me een verlenging aangeboden en dat maakt me enorm blij", vertelt Buffon aan Sky Uno.

"We zullen een paar dagen nemen om dit project verder te onderzoeken en dan kijken we of we allebei van mening zijn dat het een goede zaak is om door te gaan. Het gaat goed in Parijs. Ik heb op 41-jarige leeftijd een buitengewone ervaring opgedaan. Ik arriveerde met de overtuiging dat ik als speler en als mens een rol zou gaan spelen en dat heb ik hier ook gevonden."

Buffon, die in januari van het aankomende jaar zijn 42e verjaardag viert, deelde dit seizoen de verantwoordelijkheden onder de lat met Alphonse Areola en stond in totaal 24 keer onder de lat bij PSG. De doelman won met zijn ploeg de Franse landstitel, wat het tiende landskampioenschap uit zijn loopbaan betekende na negen titels met Juventus. Als Buffon ervoor kiest een jaar langer door te gaan, gaat hij zijn 25e profseizoen in.

Vind jij het een goede zet van Paris Saint-Germain om Gianluigi Buffon een nieuwe aanbieding te doen?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties