Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Buffon kocht toen twintig Rolex-horloges, die liggen gewoon in zijn kluis'

Laatste update:

"Het verbaast mij nog het meest dat deze informatie de kranten vliegensvlug hebben gehaald, nadat Gianluigi ietwat geïrriteerd een persconferentie had gegeven op Coverciano (trainingsveld van Italiaanse ploeg, red.)", zegt de pleitbezorger tegen Radio Sei. "Er is echt niets dat voor de rechters 'interessant' zou kunnen zijn, want zij kenden dit verhaal al een halfjaar geleden."

"De opvallendste transactie dateert van 13 september 2010, maar toen kocht Gianluigi twintig Rolex-horloges en die liggen sindsdien gewoon allemaal in zijn kluis. Buffon staat niet afwijzend tegenover een onderzoek, ook niet als getuige", vervolgt Corini. "De begunstigde van de cheques werkt met Gianluigi samen bij hun zaken bij loterij Lottomatica (soort Sponsor Bingo Loterij, red.). Al het andere is cafégelul. Dit gebeurde ook al in 2006. Toen werd Gianluigi ook ondervraagd door de politie, maar het onderzoek naar hem werd geseponeerd.

Geloof jij dat Gianluigi Buffon schuldig is?

Meer nieuws

De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
2
Johan Derksen raadt Ajax totaal andere trainer dan Graham Potter aan
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
25
CL-finalist Borussia Dortmund rakelt oude tweet van PSG op uit 2020
1
PSG moet Champions League-finale na zes keer lat en paal aan Dortmund laten
175

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties