Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buffon stevent af op definitieve reserverol: 'Alphonse ligt op pole-position'

Laatste update:

"Ja, ik heb een keuze gemaakt", erkende de opvolger van Unai Emery. "Het is geen definitieve beslissing, maar ik heb Alphonse verteld dat hij naar mijn mening op pole-position ligt om de nummer één te zijn. Hij heeft de jeugdopleiding doorlopen. PSG is alles voor hem. En hij wil zich absoluut laten zien bij PSG. Dit is een situatie die gerespecteerd moet worden en waar profijt uit moet worden gehaald."

"We moeten er als club trots op zijn dat we dergelijke spelers hebben. We hebben spelers nodig die alles geven voor PSG, die de club als hun grote liefde zien", vervolgde Tuchel, die vervolgens over Buffon sprak. "De situatie met Buffon is anders. Hij is een legende. Hij is een idool van Alphonse, iemand die aan zijn zijde staat. Het zijn twee doelmannen met een sterke persoonlijkheid. We zullen enkele dingen goed duidelijk moeten maken. Gigi weet dat, Alphonse weet dat. Als we slim te werk gaan, en genereus zijn met beiden, ben ik ervan overtuigd dat we beloond zullen worden."

Buffon, veertig jaar, ondertekende deze zomer een contract voor een seizoen, met een optie voor nog een seizoen. De Italiaan stond liefst zeventien jaar op de loonlijst van Juventus. "Gigi is niet zomaar een voetballer op de bank. Hij is elke dag van zeer grote invloed op het team. Tegen Guingamp keepte hij briljant. Hij sleepte er ons in de tweede helft doorheen. Hij heeft op de bank gezeten omdat Alphonse minuten nodig had", benadrukte de ex-coach van onder meer Borussia Dortmund.

"Gigi zou het recht hebben om met zijn armen over elkaar heen op de bank plaats te nemen en op zijn gemak een wedstrijd te bekijken, maar zo is hij niet. Hij is gepassioneerd. Hij is duidelijk aanwezig, hij communiceert met de spelers, hij probeert mij te helpen. En dan begrijp je in persoon waarom hij jarenlang in de top verkeert en zo'n loopbaan heeft." PSG, dat de Trophée des champions won en na vier speeldagen in de Ligue 1 nog geen enkel punt heeft laten liggen, speelt vrijdag thuis tegen Saint-Étienne.

Wie moet eerste keeper van Paris Saint-Germain worden of blijven?

Meer nieuws

Simons en Openda excelleren en walsen met Leipzig over Dortmund heen
2
Sublieme Kane zet jacht op Lewandowski voort met twee goals voor Bayern
2
Live meepraten in de Süper Lig: Fenerbahçe - Besiktas
1
Live meepraten in de Serie A: Juventus - AC Milan
0
De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
50
Onmisbare kracht van Feyenoord voedt geruchten met bezoek aan Liverpool
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties