Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Buffon zet na seizoen punt achter imposante loopbaan'

Laatste update:

Gigi kan zijn loopbaan besluiten met de treble, want Juventus is nog in de race om het kampioenschap, de eindzege in de Coppa Italia en de Champions League. In het miljardenbal schakelde de club van trainer Massimiliano Allegri afgelopen woensdag Tottenham Hotspur uit, door met 1-2 te winnen op Wembley. In de Coppa Italia treft men op 9 mei AC Milan in de finale en de competitie telt nog twaalf speelronden.

DIT IS PASSIE! 💪 Zie die reacties van Gianluigi Buffon en Giorgio Chiellini!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 7 maart 2018

Interim-bondscoach Luigi Di Biagio zei eind februari nog dat hij Buffon waarschijnlijk 'gewoon' zou oproepen voor de vriendschappelijke wedstrijden tegen Argentinië en Engeland: "We zitten voor de komende twintig jaar goed met onze keepers. We hebben Gianluigi Donnarumma, Alex Meret en Mattia Perin. Dus als Gigi helaas stopt, zijn we gedekt. Maar Gigi's verhaal hoeft niet op te houden met die wedstrijd tegen Zweden."

Waarschijnlijk gaat Buffon dus nog een interland spelen voor Italië, maar na dit seizoen lijkt de 175-voudig international er dus echt mee op te houden, bij zowel i Azzurri als bij zijn werkgever uit Turijn. Buffon keepte tot dusverre 645 wedstrijden voor Juventus en won talloze prijzen: acht landstitels, vijf Coppa Italia's, zes Supercoppa's, de UEFA Cup, de titel in de Serie B en met zijn land werd Buffon in 2006 wereldkampioen.

Denk jij dat Gianluigi Buffon nog een interland voor Italië gaat spelen?

Meer nieuws

Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
'Ajax krijgt concurrentie van Europese topclubs in strijd om 18-jarige spits'
4
Bekersucces Manchester United heeft enorme gevolgen voor Chelsea én Newcastle
20
Heidenheim mag zich opmaken voor Europees debuut door bekerwinst Leverkusen
6
Erik ten Hag mag mogelijk toch aanblijven als manager van Manchester United
54
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties