Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buijs countert Nijland: 'Haal Ziyech weg bij Ajax en het wordt minder'

Laatste update:

Eind vorig seizoen zette Groningen onder het trainersduo Ernest Faber en Marcel Groninger een fraaie eindspurt neer. Algemeen directeur Hans Nijland zei vorige week nog dat Groningen nagenoeg hetzelfde elftal heeft als vorig seizoen, op Juninho Bacuna na. Daar is Buijs het niet mee eens, vertelt hij in het Dagblad van het Noorden. "Dan moet hij beter naar de feiten kijken. Zo simpel is het. Ook als je het vergelijkt met de laatste wedstrijden", aldus Buijs.

Hij stipt aan dat Tom van Weert toen in de spits stond, dat Jesper Drost regelmatig speelde en dat spelers als Yoëll van Nieff en Kasper Larsen hun wedstrijden meepakten. Daar komt Bacuna dus nog bovenop; de 21-jarige jeugdexponent verkaste in de zomer naar Huddersfield Town. "ik ga Bacuna niet vergelijken met Messi, maar haal Hakim Ziyech bij Ajax weg en het wordt toch een stukje minder", geeft Buijs aan.

"Als een Engelse club zich hier meldt en ze leggen een paar miljoen neer voor iemand, dan doen ze dat toch meestal voor je beste speler en niet voor een wissel, of wel?", vraagt hij retorisch. "Dat bedoel ik. Maar goed, ik wil me daar niet achter verschuilen, want ik vind nog steeds dat er een groep staat waar we hoger mee moeten staan dan de positie die we nu op de ranglijst hebben." Zaterdag neemt Groningen het voor eigen publiek op tegen koploper PSV.

-
Eindigt FC Groningen dit seizoen boven de rode streep?

Meer nieuws

'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
1
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
0
Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
14
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
3
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
47

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties