Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buit is binnen voor Portugal: Cristiano Ronaldo mag gaan

Laatste update:

Portugal speelt zondagavond nog in Belgrado tegen Servië, maar voor de Portugezen is het een wedstrijd om des keizers baard. Portugal kan niet van de eerste plaats gestoten worden en kwalificatie is toch al binnen. Om Ronaldo, Tiago en Carvalho niet te veel te belasten stemde bondscoach Fernando Santos in met hun voortijdige vertrek uit de selectie.

Fábio Coentrão is eveneens uitgeleide gedaan, maar dat heeft te maken met een blessure. De bondscoach riep twee man op ter vervanging: Ricardo Pereira van OGC Nice en Rui Fonte van SC Braga. Zij kwamen allebei nog nooit uit voor Portugal.

-
Een goed idee van de bondscoach?

Meer nieuws

Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
1
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
7
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
12
Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
6
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
90

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties