Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Buitenlandse media loven Ajax-shirt: 'Het beste tenue van het seizoen 2021/22?'

Laatste update:

Het nieuwe tenue geldt als tweede tenue voor Europese wedstrijden, naast het thuistenue. De strepen van kledingsponsor Adidas op de schouders zijn in het groen, geel en rood. Net onder de kraag is een subtiele verwijzing naar het wereldberoemde lied zichtbaar in de vorm van drie kleine vogeltjes die rusten op de Amsterdamse Andreas kruisen. In tegenstelling tot het eerdere gelekte shirt heeft dit shirt een v-hals. Dat het shirt in trek is bij de Ajax-fans bleek vrijdagochtend al snel, toen er een wachtrij ontstond om toegang te krijgen tot de webshop.

"Een fenomenale introductie van het shirt van Ajax", aldus Erben Wennemars. "Ik moet het Ajax-shirt hebben", twittert de Engelse ESPN-verslaggever Alex Shaw. "Er moet een petitie komen om clubs te verbieden om een derde shirt uit te brengen, met uitzondering van Ajax en Venezia", voegt commentator en analist Matteo Bonetti van CBSSports eraan toe. Het derde shirt van Venezia kon eveneens op lovende woorden rekenen. Het shirt wordt gekenmerkt door de kleuren lichtblauw, zwart en goud. De club doneert bovendien per verkocht shirt vijf euro aan het goede doel.

AS noemt het 'een van de slechtst bewaarde geheimen deze zomer' en doelt daarmee op de eerder gelekte foto's van het shirt. Het shirt lekte in december al uit via het Twitter-account @hendocfc, dat zich baseerde op informatie uit een catalogus en schreef dat het zeventig procent zeker was dat het derde tenue er zo uit zou komen te zien. "Het shirt, dat gemaakt is ter ere van Bob Marley, is een absolute schoonheid", laat GiveMeSport er geen twijfel over bestaan. "Wauw. Wauw. Wauw. Ajax en Adidas: maak een buiging. Dit is een knaller. Het beste tenue van het seizoen 2021/22? Wij denken van wel." Ook FootballJOE is lovend. "Ajax verwent ons echt met shirts, nietwaar?"

Het shirt kon eerder al op veel sympathie rekenen bij dochter Cedella Marley, zo vertelde ze tegen Ajax. "Ik ben diep geroerd dat Ajax Three Little Birds heeft omarmd als eigen lied. Verhalen als deze raken me in mijn hart en laten zien hoe krachtig liedjes kunnen zijn. Voetbal was alles voor mijn vader. Om met zijn woorden te spreken: voetbal is vrijheid." De producten zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de webshop en de officiële fanshops van de club.

Meer nieuws

'Feyenoord is dicht bij akkoord met beoogde opvolger van Arne Slot'
18
Het voormalig talent van Ajax en RB Leipzig dat via Oostenrijk naar de top wil
6
Galatasaray-supporters bezetten massaal straat in Den Haag
0
Lewandowski en Fermín geven trainer Xavi best mogelijke afscheid
12
Doelpunt diep in blessuretijd tegen AS Roma gooit degradatiestrijd op zijn kop
9
Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties