Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buitenspelgoal helpt Feyenoord op weg naar zege

Laatste update:

De Rotterdammers traden in het Parkstad Limburg Stadion aan zonder Karim El Ahmadi, die momenteel met de nationale ploeg van Marokko deelneemt aan de Afrika Cup en centraal op het middenveld werd vervangen door Jens Toornstra, en de afwezigheid van de sterkhouder liet zich voelen. Feyenoord grossierde in slordigheden en had moeite de Limburgse muur uit elkaar te spelen.

De beste mogelijkheid in een makke openingsfase was voor Steven Berghuis, maar de vleugelflitser schoot na een knappe individuele actie rakelings naast. Ook Eljero Elia en clubtopscorer Nicolai Jörgensen ondernamen pogingen, maar zij konden doelman Benjamin van Leer nauwelijks verontrusten. De thuisploeg stelde daar weinig tegenover en beperkte zich voornamelijk tot tegenhouden. Toch was het elftal van Yannis Anastasiou op slag van rust dicht bij de openingstreffer via Tom Van Hyfte. Het schot van de middenvelder schaafde echter de lat.

Feyenoord had niet gewonnen in twee van zijn laatste drie uitwedstrijden voor de winterstop en het was de equipe er alles aan gelegen nieuw puntverlies op vreemde bodem te voorkomen. De lijstaanvoerder kwam sterker uit de kleedkamer en drukte Roda dieper terug op de eigen helft. Nadat Elia en Jörgensen eerder nog hadden gefaald in de afronding, was het Dirk Kuyt die twintig minuten voor tijd eindelijk de ban brak voor Feyenoord.

De aanvoerder ontving het leder op gelukkige wijze van Jörgensen in het strafschopgebied van de Kerkradenaren en schoot vervolgens onberispelijk raak. Kuyt leek zich op het moment dat hij werd aangespeeld door zijn Deense teamgenoot echter wel in buitenspelpositie te bevinden, maar scheidsrechter Kevin Blom kende de goal toe. Feyenoord kreeg vervolgens kansen om de wedstrijd op slot te gooien en stelde de winst uiteindelijk vlak voor tijd definitief veilig. Elia ging een combinatie aan met Jörgensen en liet Van Leer daarna kansloos met een harde schuiver.

-
Vind jij dat Feyenoord het verdiende om te winnen?

Meer nieuws

Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
0
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
1
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
2
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
27

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties