Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Buitink wordt verlost van uitzichtloze situatie en verkast naar concurrent

Laatste update:

Sjoerd Ars, de technisch manager van Fortuna, is blij met de komst van Buitink. "Het is mooi dat we, ondanks interesse van andere clubs, Thomas naar Sittard hebben kunnen halen. Hij beschikt over de kwaliteit om op het juiste moment in en rond de zestien te komen. Hij gaat ons aanvallend van een impuls voorzien. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft hij daarnaast toch al bijna honderd Eredivisie-wedstrijden gespeeld", aldus Ars op de website van de Limburgers.

Buitink doorliep de jeugdopleiding van Vitesse en staat bekend als een hardwerkende speler. De aanvaller kwam vorig seizoen onder Thomas Letsch nog tot liefst 44 wedstrijden bij de Arnhemmers, waarin hij goed was voor vijf treffers. Ook begin dit seizoen kon Buitink rekenen op speelminuten onder de Duitse oefenmeester, maar zijn perspectief bij Vitesse veranderde na de komst van Cocu.

De ex-trainer van PSV zwaait sinds 26 september de scepter in het GelreDome. Sindsdien speelde Buitink nog maar veertien minuten in de Eredivisie, verdeeld over drie wedstrijden. Fortuna biedt nu dus uitkomst voor de aanvaller, dat met Buitink de tweede winterse aanwinst binnen heeft. Eerder werd centrale verdediger Stipe Radic al transfervrij binnengehaald. De Limburgers raakten wel Mats Seuntjens en Cole Bassett kwijt. Het contract van eerstgenoemde werd ontbonden waarna hij tekende bij RKC Waalwijk, terwijl Bassett terugkeerde naar Colorado Rapids in Amerika.

Fortuna is sinds de komst van Julio Velázquez aan een ware opmars bezig in de Eredivisie. De Limburgers verloren vijf keer in de eerste zes wedstrijden van het seizoen, maar na de komst van de Spanjaard pakte het punt na punt. Fortuna won daarnaast het laatste duel vóór de WK-break met FC Groningen (2-3) en klom daardoor op naar de twaalfde plaats. Het team van Velázquez hervat de competitie op 7 januari met een thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles.

Meer nieuws

Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
0
Wie is de Italiaanse idealist die mogelijk de nieuwe trainer wordt van Ajax?
4
AS Roma mag blijven hopen op Champions League-ticket na remise tegen Napoli
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
3
Manchester City sprankelt niet, maar houdt maximale druk op Arsenal
22
Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties