Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bulykin: 'Ik begrijp hem wel, bij Ajax ervoer ik hetzelfde fenomeen'

Laatste update:

Van den Brom zei dat de arbiter in kwestie de wedstrijd 'verneukt' had en merkte later op dat dat woord in Nederland zo'n beetje hetzelfde betekent als 'verpest'. De schijnwerpers stonden plotseling vol op de trainer, die toch al onder flinke druk werkt in de Belgische competitie. Dmitry Bulykin begrijpt het allemaal wel. De Rus speelde in het verleden ook voor Anderlecht en werkte bij ADO Den Haag met Van den Brom.

In een interview met Sport/Voetbal Magazine geeft de 33-jarige spits aan dat Van den Brom altijd naar het maximale streeft: hij wil alles. Als het dan een keer niet loopt zoals de trainer wil, windt hij zich snel op. "Ik ken Anderlecht en begrijp heel goed wat hij voelt. De druk is daar zo hels: van het bestuur, de supporters en de media. Die voel je dagelijks, door de obsessie om nummer één te zijn. Dat is vaak ingewikkeld om dragen. Ook bij Ajax ervoer ik datzelfde fenomeen", aldus Bulykin. De kwalificatie 'arrogant' wil hij absoluut niet aan Van den Brom verbinden.

Meer nieuws

De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
2
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
18
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
8
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties