Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Bundesliga kan beter zijn, maar Ajax is Champions League-club en ideaal'

Laatste update:

"Ik heb in mijn carrière drie grote stappen gemaakt", vertelt Milik op de officiële website van de UEFA. "In december 2013 verruilde ik Górnik Zabrze voor Bayer, daarna werd ik verhuurd aan FC Augsburg en nu ga ik naar Ajax. Die derde keuze was de makkelijkste. Ajax heeft een geweldige reputatie als het gaat om de wijze waarop ze met talenten omgaan en daar wil ik graag van profiteren."

In het shirt van Augsburg was Milik in achttien wedstrijden goed voor twee doelpunten in de Duitse competitie. De kans is groot dat de Pool dat aantal bij Ajax gaat overtreffen. "Sommige mensen zullen misschien zeggen dat de Bundesliga beter is dan de Eredivisie, maar dat maakt voor mij niets uit. Ajax is een Champions League-club en ik ben ervan overtuigd dat dit de ideale plek is voor mij."

Denk je dat Arkadiusz Milik veel gaat scoren bij Ajax?

Meer nieuws

FC Utrecht maakt de balans op: zoveel stadionverboden deelde de club al uit
8
PSV moet op zoek naar een nieuwe linksback: 8 potentiële kandidaten op een rij
22
Directeur Saudi Pro League trekt uiterst pijnlijke conclusie over Henderson
18
Vriendin Tommy St. Jago verkozen tot mooiste spelersvrouw van 2024
0
Messi verliest voor het eerst in 1,5 jaar een wedstrijd waarin hij scoort
10
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties