Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Bundesliga-sensatie: 'Ben niet de nieuwe Neymar, hij is niet te vervangen'

Laatste update:

De buitenspeler, die doorbrak in Europa bij Shakhtar Donetsk, blijft echter bescheiden. "Ik ben niet de nieuwe Neymar en ik hoef hem ook niet te vervangen", zegt hij in Sport. "Neymar is niet te vervangen. Ik moet gewoon mijn werk doen en zo goed mogelijk de aanwijzingen van de coach opvolgen. Ieder team ter wereld zou Neymar missen, maar we moeten ons eroverheen zetten."

Costa heeft in zijn eerste acht Bundesliga-duels voor Bayern al het ongelofelijke aantal van tien assists achter zijn naam staan en geldt daarmee als dé sensatie van het moment in Duitsland. Ook daarover blijft de 25-jarige vleugelspeler bescheiden. "Het is geweldig om met mijn ploeggenoten te werken. Ook de stijl van Josep Guardiola is prettig. Hij geeft je een goed gevoel binnen het team", besluit hij.

Douglas Costa is beter dan Neymar

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties