Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Burak Yilmaz geeft eindelijk tekst en uitleg over zijn rol bij Fortuna Sittard

Laatste update:

Het ontslag van Ultee, die werd opgevolgd door Julio Velázquez, kwam ook voor Yilmaz als een verrassing. "Dat is een beslissing die genomen is door het clubbestuur. Tenslotte ben ik hier maar een medewerker. Boven mij staan nog de voorzitter, de technisch directeur en ook nog de eigenaar. Dat zijn de mensen die daarover gingen. Het is een beslissing die niets met mij te maken had en soms kan gebeuren in het voetbal."

De verhalen over de verstoorde relatie tussen de 37-jarige Turk en de technische staf en het bepalen van de opstelling doet Yilmaz ook af als klinkklare onzin. "Ik heb nog nooit een opstelling gemaakt. Het feit dat mensen dat zeggen, is beschamend. Dat is vooral heel erg respectloos richting de technische staf. Ik zou hier alles bepalen en ze hadden het zelfs over wedstrijdpremies die ik uit eigen zak zou betalen. Het is bijzonder beschamend, ook richting de voorzitter en de technisch directeur."

De aanvalsleider van Fortuna, die in zijn eerste zeven wedstrijden in de Eredivisie vier keer scoorde en een assist gaf, hoopt dat het snel gedaan is met alle geruchten die over hem rondgaan. "Ik zou willen dat dit soort verhalen niet zouden bestaan en ik kan met zekerheid zeggen dat alles gelogen is. Ik baal van alle berichten, maar het is ook onmogelijk om overal antwoord op te geven. Ik kan niet blijven zeggen dat alles niet waar is."

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
6
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
4
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
1
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
3
Peter Bosz formeert deze elf namen op mogelijke kampioensdag van PSV
8
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties