Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Burak Yilmaz is door investering in zakenimperium mede-eigenaar Fortuna'

Laatste update:

Driessen zegt dat het momenteel 'de grote Burak Yilmaz-show' is geworden in Midden-Limburg. "Wat ik ervan begrijp is dat Yilmaz mede-eigenaar van Fortuna Sittard is. Er zit een zakenimperium omheen en daarin zit ook het geld van Yilmaz. Dus is het niet zo vreemd dat hij daar aan de touwtjes wil trekken. Ik vind het onterecht dat Sjors Ultee is ontslagen en ben benieuwd wie daar nu de trainer wordt. Het is wel heel opmerkelijk dat een speler via een constructie mede-eigenaar is van een club. Aan de onderzoeksjournalisten onder ons die tijd over hebben, is dat wel aardig om uit te zoeken, áls je daar al achter komt met dat soort constructies in Turkije."

Wanneer presentator Pim Sedee de naam van Cocu opwerpt, zegt Driessen niet verbaasd te zullen zijn als de ex-trainer van onder meer PSV het roer in Sittard overneemt. "Hij is ook iemand die in Turkije heeft gewerkt, dus hij zal die Turken ongetwijfeld goed kennen", zegt Driessen over de momenteel werkloze trainer, die in 2018 vier maanden aan het roer stond bij Fenerbahçe. Cocu was tussen 2008 en 2012 assistent-trainer bij het Nederlands elftal. Nadien stond de 101-voudig international op eigen benen en werd hij met PSV kampioen in 2015. Avonturen bij Fenerbahçe en Derby County mislukten vervolgens.

Eerder verzekerde technisch directeur Sjoerd Ars van Fortuna Sittard aan Voetbal International al dat er geen Turkse trainer voor de groep komt te staan. "Nee, er zal geen Turkse trainer komen. We hebben een profiel opgesteld en daar nu een aantal namen aan gekoppeld. Uiteindelijk is het nooit makkelijk om tijdens het seizoen een kwalitatief goede vervanger te halen die ook nog eens beschikbaar is. Maar we zijn op dit moment druk bezig om hopelijk op korte termijn iemand te kunnen presenteren die past in ons plaatje. Want we hebben een sterke selectie staan, zijn als club hard aan het groeien, dus dit is volgens mij een mooi moment om in te stappen voor een hoofdtrainer."

Meer nieuws

Fiorentina plaatst zich ten koste van Club Brugge voor finale Conference League
19
Mourinho liet onlangs zijn droombaan lopen: 'Ik heb een fout gemaakt'
3
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
5
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
20
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
10
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
8

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties