Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Burak Yilmaz laat zich van zijn slechtste kant zien met 'dodelijke' actie

Laatste update:

Iñigo Córdoba, vleugelaanvaller van Fortuna, ging in het strafschopgebied naar de grond en Yilmaz vond dat een overtreding van Shurandy Sambo de aanleiding van die valpartij was. De Turk besloot te stoppen met voetballen om scheidsrechter Serdar Gözübüyük op die situatie te wijzen, maar de leidsman gaf geen kik en er werd gewoon doorgespeeld. Dat maakte dat de club uit Sittard de bal kwijtraakte en Sparta aan een aanval kon beginnen.

Tijdens Goedemorgen Eredivisie werd daar vol onbegrip op gereageerd. "Dit is natuurlijk dramatisch", oordeelde Fred Grim. De werkloze trainer vindt de actie van Yilmaz een slecht voorbeeld voor de jeugd. "Op trainingen gebeurt het wel eens dat jonge spelers stoppen tijdens een oefening, terwijl de trainer door laat spelen. Dan geef je ook aan dat je altijd door moet gaan, tot de scheidsrechter fluit. Als een speler met zo'n reputatie plotseling stopt, dan is dat dodelijk."

De wedstrijd op Het Kasteel was er sowieso niet een waar Yilmaz goede herinneringen aan over zal houden. De aanvalsleider van Fortuna, die felle duels uitvocht met Bart Vriends en Adil Auassar, kreeg in de tweede helft een gele kaart vanwege commentaar op de leiding en dat leverde hem een schorsing op. Volgende week zal Yilmaz zijn ploeg tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Emmen dus niet kunnen helpen.

Eredivisie
Sparta Rotterdam
3 - 1
Fortuna Sittard

Meer nieuws

Twee voormalig Eredivisie-spelers helpen Hellas Verona aan knap punt tegen Inter
0
Van Hanegem ergert zich om heldere reden nu al aan Ajax-trainer Farioli
15
Chaos bij Stadion Galgenwaard: supporters gooien met stenen en fietsen naar ME
49
Mats Hummels kan bij liefst drie Europese topclubs tekenen in de zomer
5
Jeremiah St. Juste vertolkt absolute hoofdrol in Portugese bekerfinale
1
Harde kern FC Utrecht bestormt veld: spelers Go Ahead sprinten voor hun leven
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties