Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

BV Veendam wil Canadese ex-Heraclied Ornoch aan het werk zien

Laatste update:

In maart van dit jaar maakte Heracles al bekend dat het tien spelers, onder wie ook Ornoch, transfervrij zou laten gaan. De Noord-Amerikaan speelde vroeg in het seizoen een halfuur mee tegen VVV-Venlo, maar kwam niet verder dan die invalbeurt. Eerder was hij actief bij het Hongaarse Lombard Pápa en het Deense Esbjerg. Nu wacht een stage op de Langeleegte.

Ornoch is drievoudig Canadees international en wil graag terug naar Europa, om daar weer aan het voetballen te komen. Veendam maakt zijn stage via de gebruikelijke kanalen bekend en zegt nog altijd op zoek te zijn een stand-in voor de geblesseerde Marnix Kolder. Tot nu toe kreeg Veendam er pas één versterking bij; NEC-aanwinst Pavel Cmovs komt een jaar op huurbasis.

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Feyenoord grijpt mis: target één stap verwijderd van transfer naar Spanje'
2
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
15
Van Nistelrooij heeft gesprekken gevoerd om weer aan de slag te gaan als trainer
9
'Europese grootmacht sprak intern over het aanstellen van Louis van Gaal'
10
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties