Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cabral: 'Dat was apart, helemaal als je zulke teksten hoort'

Laatste update:

Cabral noemt dat 'apart'. "Helemaal als je zulke teksten hoort. Je wilt graag spelen en die teksten geven je vertrouwen. Ik wil alleen niet te veel achteruit kijken", aldus Cabral in gesprek met TwenteSport. Na het vertrek van Schreuder als hoofdcoach kwam er plots een opening voor Cabral: tegen Ajax mocht hij van interim-trainer René Hake in de basis beginnen.

Volgens Cabral zit Hake er wat korter op dan diens voorganger Schreuder. "Dat verschil merk je in de coaching. Als je een fout maakt, dan laat Rene dat gelijk merken. Dat is fijn als voetballer", vindt Cabral, die sinds 2012 onder contract staat in Enschede. Een succesverhaal was het nog niet; zo werd hij verhuurd aan ADO Den Haag en Willem II.

-
Jerson Cabral moet een basisplaats houden bij FC Twente

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
7
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
9
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
7
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties