Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cabral grapt: 'Ze keken me wat raar aan bij de dopingcontrole'

Laatste update:

"Ik was extra gebrand vandaag. Ik wilde me echt laten zien, want ik sta bij Twente onder contract", zei Cabral, die zijn doelpunten uitbundig juichte. "Tja, daar kun je je vraagtekens bij zetten, maar ik ben nu speler van Willem II. Ik heb niets tegen FC Twente, maar als ik voor Willem II scoor juich ik."

De linkspoot moest zich na afloop van het thuisduel in het Koning Willem II Stadion direct melden bij de dopingcontrole: "Alsof ze het niet vertrouwden", grapt hij. "Ze keken me wat raar aan bij de dopingcontrole, toen ik dat tegen ze zei." Jurgen Streppel had na afloop gemengde gevoelens. Zijn Willem II was met twee goals goed gestart, maar het spel kon de hoofdtrainer allerminst bekoren.

"Voor de eerste keer dit seizoen was ik echt boos in de rust. Er werd te weinig arbeid geleverd. We moeten niet gaan denken dat we op halve kracht van FC Twente kunnen winnen. We zijn Real Madrid niet", aldus Streppel. "In de tweede helft ging het beter. We probeerden nog de winst te pakken. Uiteindelijk ben ik tevreden met een punt."

-
Is Jerson Cabral goed genoeg voor FC Twente, denk je?

Meer nieuws

Verbannen Ajax-talent voedt met foto geruchten over overstap naar Man City
7
'Poolse topclub heeft vizier gericht op clubloze Pascal Jansen'
2
VZ Kort: In deze twee Nederlandse stadions speelt Oranje de Nations League-duels
77
Galatasaray neemt Hakim Ziyech definitief over van Chelsea
45
Officieel: De Graafschap stapt na overtuigende stemactie terug op oude logo
20
'Club die Geertruida vorige zomer 'pijn deed' komt nu mogelijk weer bij hem uit'
35

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties