Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Stengs maakt basisrentree bij Feyenoord; Slot wijst vervanger Hartman aan

Laatste update:

Timon Wellenreuther staat onder de lat bij Feyenoord. Justin Bijlow is inmiddels in de laatste fase van zijn herstel beland en dus staat Slot binnenkort voor een lastige keuze. Door de blessure van Hartman leek Slot net als tegen FC Utrecht te gaan schuiven in de opstelling, maar dat blijkt toch niet het geval. Lutsharel Geertruida (rechts) en López (links) zijn de backs, terwijl Thomas Beelen en Dávid Hancko het centrum vormen.

Op het middenveld kiest Slot ervoor om Calvin Stengs te laten starten in Volendam. De linkspoot maakte vorig weekend tegen FC Utrecht zijn rentree als invaller en maakt nu dus zijn basisrentree. Nummer 10 Stengs wordt in zijn rug gesteund door Quinten Timber en Mats Wieffer. Voorin wijzigt Slot niets: Santiago Gimenez wordt op de flanken gesteund door Yankuba Minteh (rechts) en Igor Paixão (links).

Voor hekkensluiter FC Volendam is het vijf voor twaalf. Het Andere Oranje heeft dringend zeges nodig om degradatie af te wenden en staat tegen Feyenoord op voorhand voor een schier onmogelijke opgave. Volendam won sinds 16 december geen wedstrijd meer en sprokkelde sindsdien vier punten. Eén van die punten werd afgelopen weekend behaald, toen Robert Mühren in minuut 93 de 1-1 binnenschoot tegen Almere City.

"Natuurlijk moeten we wedstrijden gaan winnen, dat weet iedereen", blikte trainer Regillio Simons vooruit tegenover het Noordhollands Dagblad. "Of dat tegen Feyenoord een reële optie is? Nee. Die druk moet je de spelers niet meegeven. Ik probeer de druk er juist vanaf te houden. Want de kans op winnen is het grootst als de druk minder is." De laatste thuiswedstrijd die FC Volendam won, was op 29 oktober. "Er zit iets in de thuiswedstrijden waardoor er een bepaalde druk op ligt", verklaart Simons die weinig vleiende statistiek. "De jongens willen heel graag, misschien willen ze wel te graag."

Feyenoord zag FC Twente woensdag punten verspelen tegen sc Heerenveen (3-3), waardoor de Rotterdammers het gat met de Tukkers kunnen vergroten naar elf punten. Ook bij een minder resultaat is plek twee, met het bijbehorende Champions League-ticket, zo goed als zeker. Een nieuw sportief hoogtepunt voor de Rotterdammers, die de laatste jaren al flink aan de weg timmeren in Europa.

Slot focust zich vooral op het heden en wil eerst zien te winnen in Volendam. "In de situatie waarin Volendam zit, is elk punt er één. Ook voor het vertrouwen van het team", deelde Slot op de website van Feyenoord. De Rotterdammers zijn in ieder geval wel gewaarschuwd. In de eerdere onderlinge confrontatie dit seizoen sleepte Feyenoord de overwinning pas in blessuretijd naar zich toe (3-1). "Die wedstrijd heeft aangetoond dat wij ons tegen geen enkele tegenstander minder scherpte kunnen permitteren", aldus Slot.

Opstelling FC Volendam: Backhaus; Buur, Benamar, Flint, Plat; Mirani, Maulun, Cox; Booth, Vivaldo, Johnson.

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Geertruida, Beelen, Hancko, López; Wieffer, Stengs, Timber; Minteh, Gimenez, Paixão.

Bekijk FC Volendam - Feyenoord live op ESPN via Ziggo!

FC Volendam - Feyenoord:

Meer nieuws

Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
5
Klopp flikt in laatste persconferentie als Liverpool-coach nog één geinig trucje
5
Dortmund wil Sancho behouden maar hoort fikse vraagprijs van Manchester United
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties