Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cambuur krijgt loon naar werken en drukt Go Ahead dieper in de zorgen

Laatste update:

In de wetenschap dat vrijwel alle belangrijke concurrenten in de strijd tegen degradatie dit weekeinde één of meer punten behaalden, leek Go Ahead Eagles zich niet te kunnen verschuilen. De debuterende interim-coach Dennis Demmers koos echter wel voor die tactiek, maar dat pakte niet erg goed uit. Cambuur had in de eerste helft een fors overwicht en kreeg tal van kansen om dat uit te drukken in de score. Enkel omdat scherpte ontbrak, stond de 0-0 stand ook bij rust nog op het scorebord.

Dé kans om de score te openen was voor Mikhail Rosheuvel. Na een vlot lopende aanval via Ogbeche Bartholomew en Furdjel Narsingh kreeg de aanvaller de bal op een presenteerblaadje, maar voor een vrijwel leeg doel slaagde hij erin om het leer op de op doellijn geposteerde Bart Vriends te mikken. Doelman Mickey van der Hart kwam daarmee niet voor het eerst met de schrik vrij.

Aan dat spelbeeld veranderde ook na de pauze weinig. Go Ahead groef zich in en hoopte op een snelle counter, terwijl Cambuur naar hartenlust het spel dicteerde en kansen kreeg. Zo mikte Rosheuvel net voorlangs en had Van der Hart opnieuw geluk bij een mogelijkheid voor Sander van de Streek. De middenvelder leek op weg naar de 1-0, maar zag zijn inzet van richting veranderd worden. Daardoor verdween de bal naast het doel van de reeds geklopte goalie van de bezoekers.

De thuisploeg bleef echter stug volhouden en werd zeven minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd rijkelijk beloond. Juist op het moment dat Go Ahead iets meer uit de schulp wilde kruipen, sloeg invaller Steblecki toe. De Pool kreeg de bal voor zijn voeten na een voorzet van Wout Droste, kapte een tegenstander uit en schoof door de benen van Van der Hart binnen. Die klap kwamen de bezoekers uit Deventer niet te boven.

-

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
0
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties