Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cambuur meldt zich in de top drie na prima zege op FC Groningen

Laatste update:

FC Groningen wist dat het bij een overwinning op gelijke hoogte zou komen met koplopers PSV en PEC Zwolle, maar de Trots van het Noorden had het niet makkelijk bij SC Cambuur. De thuisploeg, waar spits Michiel Hemmen even voor de wedstrijd geblesseerd afhaakte, had in de eerste helft een licht overwicht. De grootste kans was voor Bartholomew Ogbeche, die van een meter of vijf recht op keeper Sergio Padt kopte.

Ook Martijn Barto en Daniël de Ridder werden gevaarlijk namens de thuisploeg, maar echt doordrukken deed de ploeg van trainer De Jong nou ook weer niet. FC Groningen liet op een kansje voor Tjaronn Chery in de openingsfase na niets zien en direct na de onderbreking mocht Michael de Leeuw zijn opwachting maken. Gevaarlijk werd het echter aan de andere kant, toen Ogbeche de bal tegen de hand van Maikel Kieftenbeld aan leek te schieten. Een strafschop werd niet gegeven.

De thuisploeg zou niet veel later alsnog op voorsprong komen. Albert Rusnák kreeg de bal enigszins gelukkig voor zijn voeten en de van Manchester City gehuurde aanvaller verraste twee verdedigers en schoot raak. Het doelpunt was verdiend en niet veel later leek het beslist. Het werd onvriendelijk (vier gele kaarten binnen dertig seconden) en Rasmus Lindgren spande de kroon: hij moest met een tweede gele kaart vertrekken.

Voor het betere SC Cambuur leken de drie punten in de tas. Het was pas echt gespeeld toen Ogbeche op fraaie wijze en uit de draai voor de 2-0 tekende. Sander van de Streek verhoogde de feestvreugde door de 3-0 op het bord te zetten. FC Groningen, dat het moest doen zonder eigen supporters, vergat door de nederlaag de aansluiting te pakken met PSV en PEC Zwolle. De Groningers worden ook nog eens gepasseerd door SC Cambuur, dat verrassend goed blijft presteren in de Eredivisie.

-

Meer nieuws

Beleggersclub VEB zeer kritisch op Ajax over terugkeer Alex Kroes
0
PSV aast op Eredivisiespeler en denkt aan transfersom van 1,5 à 2 miljoen euro
18
Micky van de Ven eist via arbitragecommissie flink bedrag van FC Volendam
13
Wesley Sneijder geeft live op tv subtiele hint aan Ajax: 'Hoe langer het duurt…'
26
Marcus Thuram heeft via Instagram uiterst opmerkelijk verzoek aan Inter-fans
4
Live meepraten in de Champions League: Bayern München - Real Madrid
423

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties