Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cambuur neemt transferstandpunt in: 'Wij gaan hun problemen niet oplossen'

Laatste update:

Zondag informeerde Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, naar de beschikbaarheid van Hoedemakers. Collega Foeke Booy van Cambuur stond hem netjes te woord. "Ik heb hem gemeld dat we ons maandagochtend zouden gaan beraden op de situatie en dat we dat naar hem terug zouden koppelen", vertelt hij aan Voetbal International. "Dat hebben we inmiddels gedaan. Ons standpunt is dat we hem (Hoedemakers, red.) niet willen verkopen. Mees is voor ons een te belangrijke speler om in deze fase van de markt kwijt te raken."

De onrust bij Utrecht, dat afgelopen zaterdag verloor van FC Emmen en tot dusver pas twee punten pakte, doet Booy niets. "Het kan niet zo zijn dat wij een week voor het sluiten van de markt de problemen bij een andere club moeten gaan oplossen. De kansen dat wij ons handhaven zijn met Mees een stukje groter dan zonder hem." Hoedemakers gaf eerder al te kennen dat hij niet wilde bijtekenen en zal dus transfervrij de deur uitlopen.

De middenvelder uit Zaandam gaf tegenover de clubleiding van Cambuur te kennen dat hij de beslissing om hem niet naar Utrecht te laten gaan niet kon waarderen. "Daar heb ik ook begrip voor", reageert de technisch manager. "Hij had in een eerdere fase zijn ambities kenbaar gemaakt en wij hebben deze zomer vervolgens lange tijd open gestaan voor interesse, alleen is er in die periode niets voorbij gekomen. Nu is daar FC Utrecht, maar zo kort voor sluitingstijd zo'n belangrijke speler verkopen willen wij niet."

Meer nieuws

Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
7
PSV-speler wekt interesse van Europese clubs; vraagprijs bedraagt 20 miljoen
5
Oranje-opponent Frankrijk ziet basisspeler op tijd herstellen voor EK 2024
1
Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
34
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties