Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cambuur profiteert optimaal van uitglijder Almere City en zet reuzenstap

Laatste update:

De openingsfase van de Friezen was erg slordig, want nog voor het verstrijken van de eerste speelminuut wierp Doke Schmidt de tegenpartij na een slechte terugspeelbal een grote kans in de schoot. Livio Milts nam over, maar hij had uiteindelijk te veel tijd nodig om de mogelijkheid te converteren in een doelpunt. Halverwege de eerste helft was het Olivier Rommens die namens TOP Oss de 0-1 tot tweemaal toe op de schoen had; doelman Sonny Stevens was echter goed bij de les en had een dubbele redding in huis.

In de 25ste minuut werd de ban gebroken door de thuisploeg. Jamie Jacobs begaf zich in een kansrijke positie in het zestienmetergebied toen hij onderuit gehaald werd door Lion Kaak, waarna scheidsrechter Jannick van der Laan resoluut naar de stip wees. Robert Mühren nam zijn verantwoordelijkheid en de spits schoot de strafschop overtuigend binnen: 1-0. In het restant van de aantrekkelijke eerste helft deelden beide teams nog enkele speldenprikjes uit, maar een nieuwe treffer bleef uit.

Cambuur, dat in de eerste helft al de bovenliggende partij was, draaide in het tweede bedrijf de duimschroeven nog verder aan. Kort na rust dacht Calvin Mac-Intosch de 2-0 te maken, maar deed dat vanuit buitenspelpositie: geen treffer. Vervolgens kregen onder meer Issa Kallon en debutant Nick Doodeman nog enkele mogelijkheden om de marge te verdubbelen, maar ook zij kregen het leer niet achter doelman Bo Geens. Uiteindelijk was het invaller Giovanni Korte die op aangeven van Robin Maulun met een fraaie stiftbal de bevrijdende 2-0 op het scorebord zette. Het slotakkoord werd gespeeld door Mühren, die diep in blessuretijd met een lobje zijn tweede van de avond maakte: 3-0.

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
0
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
12
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties