Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Canadese bondscoach zet kwaad bloed en verschijnt naakt op voorpagina

Laatste update:

Canada kwam woensdag in zijn eerste WK-duel sinds 1986 prima voor de dag, merkte ook Herdman. "Ik liet de spelers wat cijfers zien van de wedstrijd en zei dat ze op dit niveau horen. En dat we nu Kroatië maar gaan pakken. Zo simpel is het, dat is onze nieuwe missie", zei de 47-jarige oefenmeester na afloop. Daarbij gebruikte hij 'het F-woord', zonder het in zijn geheel uit te spreken.

Heel Kroatië was witheet en 24sata - de grootste krant van het land - kwam vrijdag met een noemenswaardige reactie. Herdman werd naakt op de voorpagina afgebeeld, waarbij zijn testikels zichtbaar ontbraken. "Je hebt de praatjes, maar heb je ook de ballen?", luidde de begeleidende tekst. Ook Kroatisch bondscoach Zlatko Dalic liet zich vernietigend uit over Herdman. "De Canadezen moeten respect voor ons hebben, deze uitspraak is geen teken van respect. We zijn de verliezend WK-finalist, we zijn de nummer twee van de wereld. We verdienen respect voor de manier waarop we speelden en voor de manier waarop we anderen respecteren", spuwde de keuzeheer.

De Canadese media toonden zich echter niet gediend van de actie van 24sata, zo bleek zaterdag. Op de zaterdageditie van de Toronto Sun prijkt de levensgrote tekst 'Onze ballen zijn groter', met de omslag van de Kroatische krant in miniatuurversie bijgevoegd. Wie van de twee ruziemakers het bij het rechte eind heeft laten we in het ongewisse; wel staat Kroatië met één punt vooralsnog boven Canada in Groep F. Ze zullen het zondag om 17.00 uur sportief uitvechten.

WK
Kroatië
4 - 1
Canada

Meer nieuws

VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77
Begrip voor opvallende keuze van Koeman: 'Hij heeft heel veel voorwaarden'
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Mogelijke opvolger van Arne Slot bij Feyenoord reageert: 'Uiterst eervol'
10
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
4
Alex Kroes spreekt zich voor het eerst uit over functiewijziging bij Ajax
24

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties