Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Cancelo haalt keihard uit naar 'ondankbaar' Man City: 'Er zijn leugens verteld'

Laatste update:

Nadat Guardiola met the Citizens een iets ander systeem ging spelen, waarbij een sleutelrol was weggelegd voor Nathan Aké op de linksbackpositie, werd de speeltijd van Cancelo flink gereduceerd.

De Portugees, die zijn basisplek weer terug wilde veroveren, ging in conclaaf met Guardiola en verlangde meer speelminuten. De Spaanse oefenmeester zou de houding van zijn pupil niet hebben gewaardeerd. Cancelo raakte op een zijspoor, Bayern München bood uitkomst. In een interview met A Bola verwijt Cancelo Guardiola van leugens.

"Er zijn leugens verteld", lucht Cancelo zijn hart tegenover het Portugese blad. "Ik ben nooit een slechte teamgenoot voor ze geweest, dat kan je aan Aké of Rico (Lewis, red.) vragen. Ik heb geen superioriteits- of minderwaardigheidscomplex tegenover hen, maar dat was wel de mening van de manager..."

"Ik denk dat Manchester City een beetje ondankbaar tegen me was toen ze dat zeiden", vervolgt Cancelo. "Ik was een heel belangrijke speler in de jaren dat ik daar was. Ik heb nooit gefaald in mijn toewijding aan de club en aan de fans en ik heb altijd alles gegeven."

"Ik herinner me een keer dat ik werd beroofd en aangevallen en de volgende dag speelde ik tegen Arsenal. Dat zijn dingen die je niet vergeet. Ik liet mijn vrouw en mijn dochter alleen thuis, doodsbang. Mensen zullen zich dit alleen herinneren omdat Guardiola veel krachtiger is dan ik als hij iets zegt, en ik houd het liever voor mezelf."

Ondanks het feit dat Cancelo het winnen van de Champions League en de Premier League misliep, geeft hij aan nooit spijt te hebben gehad van zijn overstap. Cancelo, die nog tot medio 2027 vastligt in het Etihad Stadium, keert in juli in principe terug naar Manchester.

Zelf zou de vleugelverdediger dolgraag nog een jaar vertoeven in Barcelona, maar of de Catalanen een waarschijnlijk fors transferbedrag kunnen ophoesten, is een groot vraagteken. "Ik heb gewonnen in Italië (Juventus, red.), Engeland, Duitsland en ik zou hier graag willen zijn om volgend jaar in Spanje voor de titels te strijden", besluit de vleugelverdediger.

Meer nieuws

Robin van Persie gaat in op vraag of hij ooit trainer van Feyenoord wordt
0
Ongekend: Leverkusen behoudt ongeslagen status door goal in minuut 97
26
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord ontwaakte
11
Live meepraten in de Ligue 1: Paris Saint-Germain - Le Havre
3
Live meepraten in de Premier League: Aston Villa - Chelsea
3
Dusan Tadic schittert voor Fenerbahçe, dat Galatasaray niets toegeeft
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties