Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cardiff City verspeelt in hectische week zege in slotseconden

Laatste update:

Sunderland blijft door het gelijkspel laatste staan, maar de ontlading was toch erg groot bij Gustavo Poyet en zijn spelers. Een goed resultaat leek er lange tijd immers niet in te zitten voor the Black Cats, die al niet goed begonnen in Wales. De bezoekers werden in de openingsfase onder druk gezet en kwamen al na zes minuten op achterstand door een goal van Jordan Mutch, die zijn schot van richting veranderd zag worden, waardoor Vito Mannone een antwoord schuldig moest blijven. Cardiff kreeg hierna nog kansen om verder uit te lopen, maar verzilverde die niet.

Namens Sunderland kreeg Jozy Altidore een kwartier voor rust de grootste kans van de eerste helft op de gelijkmaker. Een schot van Sung-yong Ki werd met het gezicht tegengehouden door David Marshall, waarna Altidore de rebound kon binnentikken. De Amerikaan had echter te weinig tijd om te reageren en zag zijn inzet van dichtbij naast gaan. Cardiff kwam daardoor met de schrik vrij en liep in de tweede helft uit naar 2-0, via Fraizer Campbell. Ditmaal was Mutch de aangever: de maker van de openingstreffer werd totaal niet aangepakt in het strafschopgebied en gaf de bal laag voor.

Met nog een halfuur op de klok gaf Sunderland zich niet gewonnen. Lee Cattermole schoot nog net over, maar acht minuten voor tijd viel de aansluitingstreffer alsnog, via Steven Fletcher. Het duel kreeg daardoor nog een spannende slotfase, met nog een aantal behoorlijke mogelijkheden voor Sunderland. De gelijkmaker leek er desondanks niet meer in te zitten, maar diep in de blessuretijd pakten de gasten alsnog een punt: invaller Jack Colback werd gevonden door Valentin Roberge en ramde de bal in de kruising. Sunderland heeft nu nog maar een punt minder dan West Ham United.

-
Denk je dat Sunderland gaat degraderen?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
Ooggetuige vertelt wat hij zag: NAC-teammanager Karelse greep collega bij keel
0
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
0
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
1
Manchester City dankt goalgetter Gvardiol en neemt koppositie over van Arsenal
34
Celtic verslaat Rangers in Old Firm ondanks goal Dessers: 54ste landstitel nabij
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties