Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Cardioloog na nieuws over Daley Blind: 'Herstel duurt 3 tot 6 maanden'

Laatste update:

Volgens Ajax is de ICD bij Blind preventief geplaatst. De verdediger gaat in de winterstop niet met Ajax mee op trainingskamp. Hij werkt in Amsterdam aan zijn herstel. Het is niet bekend hoelang hij uit de roulatie zal zijn. Cardioloog Otto Kamp laat in gesprek met De Telegraaf weten dat een hartspierontsteking verschillende oorzaken kan hebben. "Meestal wordt de ontsteking veroorzaakt door een virus of bacterie, maar het kan ook een lichamelijke reactie zijn."

Ver esta publicación en Instagram

Thank you all! ????

Una publicación compartida de Daley Blind (@blinddaley) el

"Bij de ontsteking zijn er drie mogelijke uitkomsten, namelijk een volledig herstel, een kleine beschadiging of progressieve schade. Dan gaat de hartfunctie achteruit en dus vermindert de knijpkracht van het orgaan." Rust is zodoende belangrijk, zo benadrukt de cardioloog. "Een virusontsteking kan namelijk uitbreiden door de inspanning van het sporten. Het herstel duurt meestal drie tot zes maanden."

Blind zal het trainingskamp van de Amsterdammers, tussen 4 en 12 januari in Qatar, laten schieten. Meer kan en wil de Amsterdamse club vanwege de privacywetgeving niet melden. Het dagblad schrijft dat de ICS onder zijn arm is geplaatst en geen direct contact heeft met het hart. "De subcutane ICD kan weliswaar als defibrillator fungeren in het onwaarschijnlijke geval dat de ontsteking terugkeert of verergert, maar is vooral geplaatst ter controle. Op deze manier kan Blinds hart goed in de gaten worden gehouden", zo valt er te lezen.

Meer nieuws

Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Eden Hazard levert Chelsea half jaar na afscheid als prof 6 miljoen euro op
5
The Guardian weet hoe groot de kans is dat Ten Hag aanblijft bij Man United
19
Howe ontsteekt na verloren duel met Manchester United in tirade over VAR
27
AZ ziet kassa rinkelen en ontvangt voor de derde keer miljoenen van Bologna
4
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties