Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Carel Eiting gokt op verrassend snelle comeback: 'Dat is wel de bedoeling'

Laatste update:

"Als je geblesseerd raakt, dan is dat voor je carrière natuurlijk altijd ongunstig. Maar het gaat nu goed en ik hoop er nog zo'n zes weken mee bezig te zijn", zegt de optimistisch gestemde Eiting in Goedemorgen Eredivisie van ESPN. De huurling gokt op een rentree ergens in maart. "Ja, dat is wel de bedoeling. Het is het belangrijkste dat ik nu goed revalideer, maar zoals het er nu uitziet is het allemaal wel heel positief. Ik denk dat ik nog een aantal wedstrijden kan spelen." Eiting kwam in de voorbije maanden tot negentien duels (drie doelpunten en drie assists) voor the Terriers.

Carel Eiting keert na zware knieblessure definitief terug bij Ajax

De door Ajax verhuurde middenvelder gaat in Nederland revalideren.Lees artikel

Voor Eiting bestond er geen enkele twijfel over de locatie van zijn revalidatieproces. "Ik heb mijn vorige revalidatie ook in Nederland gedaan en dat is gewoon heel goed gegaan. Vandaar de keuze", legt de Ajacied uit. "Anders zit je bij een club en die zijn ook bezig met de spelers. En als er dan nóg meer blessures komen, wordt het drukker. Ik vind het fijn om hier te revalideren", aldus Eiting, die genoten heeft van zijn eerste maanden bij Huddersfield. "Het is heel druk, maar dat wist ik ook. Elke keer vóór een wedstrijd zitten we in een hotel, dus als het druk is ben je zomaar vier dagen in de week weg. Dat was echt leuk."

De woorden van Eiting van zondagochtend staan haaks op de woorden van Huddersfield-manager Carlos Corberán, die twee weken geleden nog een somber geluid liet horen. "We weten dat het geen korte revalidatie zal gaan worden. Carel heeft ongeveer drie maanden nodig om te herstellen van deze blessure." De coach kon toen nog weinig vertellen over een comeback van Eiting in Engeland. "We zijn in gesprek met Ajax over zijn toekomst en de blessure. Ajax zal de beslissing nemen of hij blijft of niet."

'Vechtvoetballer' Carel Eiting: 'Ik had deze stap nodig voor mijn carrière'

De Huddersfield Town-middenvelder sprak in december uitgebreid met Voetbalzone.Lees artikel

Zie jij Carel Eiting alsnog slagen bij Ajax?

Meer nieuws

Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
37
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
16
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0
Feyenoorder ben je voor de lol: hoe Arne Slot het plezier terugbracht
22
Thijs Dallinga tekent met fraaie kopbal voor competitietreffer nummer dertien
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties